Pavel Bartoş , de două ori prezentator

De Unica.ro, pe

Gazda showurilor „Vocea României” şi „Românii au talent” nu se teme de concurenţă. Toată lumea are loc la televizor, audienţa face diferenţa, spune el.
Unica: Vei fi prezent atât la „Românii au talent”, cât şi la „Vocea României”. Nu îţi este dificil să fii în formă maximă la două emisiuni?

Pavel Bartoş: Când în spatele acestor două emisiuni este o echipă extraordinară, munca mea devine mult mai uşoară, dar în acelaşi timp implică şi o responsabilitate mai mare pentru că miza este foarte mare.
 
Unica: Cât de mult te-a ajutat experienţa din teatru şi film în prezentarea unor emisiuni de divertisment?

Pavel Bartoş: Experienţa în sine în general te ajută să faci faţă unor situaţii, dar nu pot să spun că are o legătură foarte mare. Mă bucur că mi-am descoperit şi eu acest „talent” de a fi prezentator.
 
Unica: „Românii au talent” este deja la al doilea sezon. Vom vedea schimbări faţă de prima ediţie?

Pavel Bartoş: O parte importantă din acest show are în prim-plan concurenţii. Concurenţii fiind alţii, talentele fiind altele, totul va fi diferit şi aici mă refer nu doar la ce se întâmplă pe scenă, ci şi la reacţiile juriului şi ale concurenţilor.
 
Unica: Ce aduce nou pe piaţa românească „Vocea României”?

Pavel Bartoş: Este unicul show care pune accent exclusiv pe voce, şi asta pentru că, aşa cum stiţi, antrenorii stau cu spatele atunci când îşi formează echipele. Un alt atu este faptul că aduce la un loc patru antrenori senzaţionali şi, bineînţeles, un prezentator în haine noi. Singurul lucru pe care cele două show-uri îl vor avea în comun va fi… minutul de aur. Hahaha!
 
Unica: Ce aşteptări ai de la cele două show-uri pe care le vom urmări în curând la Pro TV, mai ales că anul ăsta concurenţa între emisiunile de acest gen e foarte puternică?

Pavel Bartoş: Eu nu mă raportez la concurenţă, ci la ceea ce mi se întâmplă mie. Fiecare are un loc sub soare, însă diferenţa o fac cei implicaţi.

„Unica” l-a supus pe Pavel Bratoş unui amuzant test de „istorie” personală. Află din numărul de noiembrie al revistei 36 de întâmplări hazlii din viaţa prezentatorului de la Pro TV.

Foto: Paul Diaconu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter