Foto: Olivia Steer, vacanţă în Thailanda

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 11:17

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste”, şi-a reîncărcat bateriile timp de trei săptămâni în decorul exotic al Thailandei.
Nu a fost doar o vacanţă de relaxare. Olivia a stat în Tao Garden, un resort special de sănătate de lângă Chiang Mai, unde a făcut o cură de detoxifiere şi a luat parte la un curs de masaj predat de marele maestru taoist Mantak Chia. „A fost o mare onoare. M-am trezit în fiecare dimineaţă la ora 5:00, pentru practică”, povesteşte vedeta.

„Am primit o nouă viziune asupra cauzelor bolilor şi am ajuns să înţeleg că nu există boala nevindecabilă sau problemă de sănătate care să nu fie urmarea nutriţiei şi stărilor noastre sufleteşti. Am mai înţeles că stă mereu în puterea noastră să ne păzim de boli şi să ne vindecăm, fără medicamente şi tratamente alopate atât de periculoase”, mai spune Olivia.

Pentru ea, vacanţa în Thailanda a fost una plină de senzaţii noi.  „Imaginaţi-vă un Eden cu bananieri viguroşi, cocotieri gigantici, palmieri umbroşi, flori exotice, licurici mari cât un deget de copil, cântec de mii de greieri şi orăcăieli sonore de broaşte. Un loc unde plouă des, temeinic, tropical şi era un aer umed şi cald, ce te ungea pe suflet.”

Foto: Olivia Steer, vacanţă în Thailanda

La fel de îndrăgostită de această ţară este Andreea Raicu, vedeta care s-a întors anul acesta în Thailanda pentru a realiza o şedinţă foto specială pentru revista Unica de septembrie.

Citeşte aici despre experienţa Andreei Raicu în Thailanda şi vezi în galeria foto de mai jos mai multe imagini din această ţară.

Foto: arhiva personală

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter