O tânără și-a părăsit logodnicul la altar după ce a aflat că avea o familie secretă

De Oana Savin, pe
Părea că a găsit bărbatul perfect și era pregătită să își petreacă restul vieții alături de el. Asta până în ziua nunții, când a aflat că el avea o familie secretă.

Femeia, care anu a vrut să își dezvăluie numele, a povestit pentru The Sun că a fost singură timp de trei ani până l-a întâlnit pe Chris. Era tot ce visase: înalt, atletic, bronzat și zâmbitor.

A doua zi după ce s-au cunoscut au ieșit în oraș și de atunci au fost de nedespărțit. După două săptămâni i-a cunoscut părinții și după trei luni s-au mutat împreună, în apartamentul ei.

Totul părea să fie minunat. După aproape un an de când s-au cunoscut, Chris a cerut-o de soție și ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Au început să își plănuiască nunta, fără să știe ce avea să descopere.

Citește și: Un bărbat s-a retras din civilizație și a trăit singur pe o insulă pustie timp de 30 de ani

În ziua nunții, Chris s-a dus la hotel să se pregătească. L-a condus la taxi și când s-a întors în apartament a găsit o bucată de hârtie îndesată sub ușă.

„Am crezut că este un flayer de reclamă, dar acea bucată de hârtie a ajuns să îmi schimbe viața pentru totdeauna”, a povestit tânăra.

Nu știu cine a lăsat-o, dar aș vrea să îi mulțumesc. M-a salvat de o durere imensă. Pe bilet scria să caut un nume pe Facebook și că aș putea să reconsider nunta dacă o voi face. O parte din mine știa că nu va mai merge spre altar în acea zi”, a continuat ea.

Imediat și-a luat laptopul și a intrat pe Facebook, unde a găsit profilul unui bărbat care era chiar Chris, dar sub un alt nume.

A aflat atunci că viitorul ei soț mai fusese căsătorit și avea trei copii, dintre care unul era doar un bebeluș ce se născuse la trei săptămâni după ce ei s-au logodit.

În acel moment fata și-a anunțat părinții că anulează nunta. Toți invitații au fost sunați, mai puțin unul, Chris, care o aștepta la altar.

Chris m-a sunat de vreo 500 de ori dar nu i-am răspuns. Am schimbat încuietorile la apartament, iar tata i-a dus toate lucrurile la fratele lui. Într-un final m-am întâlnit cu el și nu a negat nimic. A zis doar că aștepta momentul potrivit pentru a-mi da vestea, dar nu a apărut niciodată”, a mai spus femeia înșelată.

Citește și: Un cuplu și-a acoperit casa cu o pictură Van Gogh pentru a-și ajuta copilul să se întoarcă acasă

Chris a spus că i-a fost teamă să nu o piardă și astfel a ajuns să îi ascundă acea parte din viața lui.

În timpul întâlnirii părea emoționat și și-a petrecut o parte din timp dând mesaje. Am aflat mai târziu de ce, când noua lui iubită a început să posteze poze cu ei doi pe Instagram”, a precizat tânăra.

Acum, Chris va avea un alt bebeluș cu noua lui iubită, în timp ce femeia care credea că a întâlnit bărbatul visurilor sale așteaptă să găsească din nou iubirea.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter