O femeie a născut, deși nu a întreținut niciodată relații sexuale

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 17:23
O femeie din India, care suferă de o boală rară, a născut deși nu a întreținut niciodată relații sexuale.

Revati Bordawekar a descoperit la vârsta de 22 de ani că ceva este în neregulă când a încercat să folosească un tampon. Acesta i-a făcut mușchii vaginali să se încleșteze.

Când Revati s-a măritat cu Chinmay la vârsta de 25 de ani, i-a spus soțului ei de boala sa.

O femeie a născut, deși nu a întreținut niciodată relații sexuale

A urmat sfaturile prietenilor – a băut vin înainte de partidele de amor, a practicat preludiul și chiar a folosit numeroase creme. Dar nimic nu a funcționat, așa că a apelat la sfatul medicilor.

Femeia a fost supusă unei anestezii generale pentru analize și a fost diagnosticată cu vaginismus – când mușchii din jurul vaginului se contractă involuntar.

Medicii i-au tăiat himenul și au dilatat-o în speranța că ar putea trece peste această condiție. A avut un mic efect întrucât cuplul a reușit să facă o inseminare artificială, iar tânăra a rămas însărcinată.

Eram disperați să trecem peste asta deoarece ne doream să rămân însărcinată, astfel că am apelat la grupuri de suport pentru cei care suferă de vaginismus pentru a descoperi mai multe moduri în care pot face un copil. Ne-au sugerat să folosim seringi pentru a colecta sperma și apoi să o inserăm cât se poate de repede în vagin”, a povetit Revati pentru Mirror.

Am făcut prima inseminare artificială, iar la a doua a funcționat”, a mai spus ea.

O femeie a născut, deși nu a întreținut niciodată relații sexuale

Tânăra intenționa să nască prin cezariană din cauza bolii sale, însă după ce a cunoscut mai multe moașe și a participat la cursuri de nașteri, Revati a știut că vrea să experimenteze întreaga călătorie a nașterii.

Astfel, ea a reușit să o aducă pe cale naturală pe fetița ei, Eva.

Fiica mea s-a născut după un travaliu de 48 de ore. Când moașele au spus că este timpul să încep să împing, le-am cerut să mă lase cinci minute să mă încurajez”, a mărturisit Revati.

O femeie a născut, deși nu a întreținut niciodată relații sexuale

Revati și fiica ei, Eva

Tânăra a spus că încă nu a încercat să facă sex cu soțul ei, dar speranța nu e pierdută.

Îmi voi aminti întotdeauna că dacă pot să împing un bebeluș cu circumferința capului de 33 cm, pot face și amor. Vreau să arăt că vaginismul nu te poate opri să îți naști copilul. Dacă eu am putut, poți și tu”, a precizat Revati.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter