Răzbunarea unui bărbat pe șeful lui a devenit virală pe Internet

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 15:43
Un angajat din Leeds, Marea Britanie, a decis să demisioneze de la locul de muncă, dar nu înainte să îi facă șefului o „surpriză” pe care cu siguranță nu o va uita prea curând.

Angajatul, a cărui identitate nu este cunoscută, a scris cu graffitti mai multe mesaje pe limuzina albă a șefului său. Cei care au avut drum prin fața hotelului Queens, acolo unde era parcată mașina, nu au putut să treacă fără să facă cel puțin o fotografie autoturismului.

„Cel mai prost şef din lume”, „eşti cel mai prost, demisionez” sau „ia-ţi slujba şi fă ce vrei cu ea” sunt doar câteva dintre injuriile pe care angajatul le-a lăsat scrise pe maşina scumpă a șefului.

Michelle Bunyan, unul dintre oamenii care au văzut mașina, a declarat pentru o publicație britanică: „Cineva a fost cu siguranță extrem de nervos. Dar gestul lui ne-a oferit o distracție pe cinste mie și colegilor mei în această dimineață”.

Sunt și unii, însă, care nu sunt convinși de veridicitatea acestei povești. „Cred că este vorba despre o farsă pentru că un prieten a văzut aceeași mașină pe strada Albion în această dimineață”.

Proprietarul vehiculului nu a fost încă identificat, așa că încă nu este clar dacă mașina face parte dintr-o campanie publicitară.

Citește și – Și-a alungat soția din casă pentru secretara mai tânără. Cum s-a răzbunat femeia

Citește și – 4 semne că trebuie să-ți dai demisia chiar azi. Spre ce domenii ar trebui să te îndrepți

Foto – 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter