Plurabelle lansează cea de-a doua colecţie de muzică, „Money, Blood and Light”

De Sandra Sarbu, pe

Plurabelle a lansat cel de-al doilea EP al său, intitulat „Money, Blood and Light”. Numele EP-ului a fost inspirat de romanul „Remainder” al autorului englez Tom McCarthy. Acesta conţine şase piese şi va apărea la casa de discuri Local Records, pe 3 decembrie.
În spatele proiectului muzical Plurabelle se află Alex Bălă, în vârstă de 26 de ani: „Am început „Money, Blood and Light” la scurt timp după primul EP, „The Streets Were Paved With Pastry”, cu frenezia începătorului care speră cu disperare să-şi găsească o „voce”, dar mai confuz decât mi-aş fi dorit în privinţa direcţiei. M-a ajutat, printre altele, „Remainder”-ul lui Tom McCarthy, care descrie, cu o originalite ieşită din comun, căutarea prin orice mijloace a unui soi de echilibru într-o lume cu care simţi că ai pierdut contactul.
Plurabelle lansează cea de-a doua colecţie de muzică, "Money, Blood and Light"

Ar fi o neruşinare să susţin că despre asta e EP-ul, dar sper ca măcar vulnerabilitatea din spatele lui să fie autentică şi să rezoneze cumva cu oamenii suficient de răbdători, cărora le şi mulţumesc pe această cale„, ne-a spus Alex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter