Moment sfâșietor pentru o tânără la petrecerea ei de majorat

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 03 octombrie 2018, 17:10
O tânără din Filipine a izbucnit în lacrimi chiar la începutul petrecerii ei de majorat. Adolescenta a dansat cu un ursuleț acoperit cu poza tatălui ei.

Aljean Legaspino și-a sărbătorit împlinirea a 18 ani de viață în Davo, Filipine, acolo unde tradiția spune că primul dans care marchează trecerea de la adolescentă la viața de adult trebuie să fie acordat tatălui, conform DailyMail.

Tânăra ar fi urmat obiceiurile, dar tatăl ei, Rogelio, a murit în urmă cu patru ani într-un accident de mașină și nu i-a putut fi alături.

Familia s-a gândit că va fi un moment greu pentru ea și a dorit să îi facă o surpriză care să îi mai aline suferința. I-a dăruit un urs de pluș uriaș ce avea în jurul capului un carton pe care era imprimat chipul bărbatului.

Când a venit momentul, sărbătorita, îmbrăcată într-o rochie de seară roșie, și-a strâns ursulețul la piept, împreună cu un buchet de trandafiri și s-a lăsat purtată pe ringul de dans de acordurile lente ale melodiei. Tânăra a izbucnit în plâns, în fața invitaților mișcați și ei până la lacrimi de moment.

Aljean ar fi putut să danseze cu o altă persoană din familie, un frate sau un unchi, dar a preferat să facă asta singură pentru că nu ar fi suportat ca altcineva să îi ia locul tatălui ei.

Janine, o verișoară a lui Aljean, a mărturisit că fata era foarte apropiată de tatăl ei și știau cu toții ce greu îi va fi să nu îl aibă alături: „Știam că va fi supărată pentru că nu va putea dansa cu el. Am făcut acest mic gest pentru ca Aljean să îl simtă aproape din nou. Sunt sigură că el o privește de sus și o protejează. Ar fi fost atât de mândru.”

După petrecere, tânăra a mărturisit că a trăit un moment dulce-amar: „Am plâns atât de mult. A fost foarte emoționant. Am fost tristă, dar copleșită de faptul că familia mea a făcut asta. A fost un moment foare special și va rămâne cea mai memorabilă parte” a concluzionat Aljean Legaspino.

Citește și: 

Marcel Iureș, declarație despre referendum: „Poate că se naște un Iisus”

Băiatul care și-a ucis bunica nu este acceptat la școală. Ce spun părinții copiilor

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter