Michelle Obama a mărturisit că soțul ei a purtat același costum și aceeași pereche de pantofi timp de 8 ani și nimeni nu și-a dat seama

De Andreea Catrina, pe
În vreme ce Primele Doamne sunt mereu analizate de presă, mai ales când vine vorba de alegerile lor vestimentare, se pare că hainele președinților nu prezintă același nivel de interes pentru mass-media. Drept dovadă, Michelle Obama (53 ani), fosta Primă Doamnă a Americii, a mărturisit recent că soțul ei, Barack Obama (55 ani), a purtat același costum și aceeași pereche de pantofi la întâlnirile oficiale, timp de 8 ani, și nimeni nu și-a dat seama.

În toată această perioadă, alegerile ei vestimentare au fost îndelung analizate, din toate punctele de vedere.

Michelle Obama a vorbit despre costumul pe care Barack Obama l-a purtat 8 ani de zile

“Oamenii îmi fotografiază și îmi analizează apoi îndelung pantofii, brățările, colierele, cele mai mici detalii… iar el a purtat același costum și aceeași pereche de pantofi timp de 8 ani și nimeni nu a zis nimic. Aproape că nu îmi vine să cred! Și chiar a fost mândru de asta, spunea mereu că e gata în 10 minute, pentru că nu trebuia să stea să se gândească cu ce se va îmbrăca”, a povestit Michelle Obama, în cadrul unei conferințe care a avut loc zilele trecute, în California. Fosta Primă Doamnă a Americii a făcut și alte declarații inedite.

Michelle si Barack Obama

Sotii Obama

Povestea din spatele fotografiei în care Michelle îi aranjează papionul soțului ei

În plus, ea a vorbit și despre momentul în care a fost fotografiată exact când îi aranja papionul soțului său, în 2015, atunci când la Casa Albă au venit într-o vizită oficială președintele Chinei, Xi Jinping, și soția acestuia, Peng Liyuan. Ulterior, fotografia a devenit virală pe Internet.

“Stăteam acolo să așteptăm cuplul prezidențial chinez și în fața noastră cred că erau cam 100 de jurnaliști… și mă plictiseam! Așa că m-am uitat spre el și am vrut să mă asigur că soțul meu arată perfect”.

Citește șiMichelle Obama, o primă doamnă cu stil. Vezi cu ce ţinute a făcut istorie!

Citește șiPreşedintele Obama şi soţia, sărut pasional la un meci de baschet

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter