Meteo: Se anunță frig, ploi și chiar ninsori. Temperaturile vor scădea dramatic

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 16:09
Meteo: Vremea se va răci considerabil și se așteaptă ploi, dar nu sunt excluse nici ninsorile. Temperaturile vor scădea chiar și cu 10 de grade.

Meteorologii anunță vreme extrem de capricioasă în următoarea perioadă pentru toate regiunile țării. Specialiștii spun că aerul polar va pune stăpânire pe România și temperaturile vor scădea cu 10 grade sub media normală a acestei perioade.

Deși zonele de munte vor fi cele mai afectate de condițiile meteorologice, nici Capitala nu scapă de vremea rea. În următoarele zile vântul va sufla puternic și se va răci considerabil. Miercuri dimineața vor fi 5 grade la București.

La munte, vântul va sufla pe creste în rafale de peste 120 de km/h și odată cu scăderea accentuată a mercurului din termometre, la peste 1.800 de metri va ninge.

În intervalul 25 septembrie, ora 09.30 – 27 septembrie, ora 09.00, ANM a emis o avertizare de temperaturi scăzute, intensificări ale vântului, brumă timpurie. 

Vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4…8 grade mai coborâte decât normele perioadei.
În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă. Miercuri, 26 spetembrie, în regiunile estice și sud-estice, vântul va sufla cu 45… 55 km/h.

Citește și: 

Facebook va lansa o boxă inteligentă. Ce funcții are dispozitivul

Apple, probleme cu noile iPhone-uri. Utilizatorii vor banii înapoi

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter