Magie: Ce produse paranormale găseşti în piaţa vrăjitoarelor

De Diana Zagrean, pe

V-aţi întrebat vreodată de unde îşi procură vrăjitoarele moderne ochi de triton, piele de broască sau aripi de liliac şi sânge de dragon? Ei bine, am aflat că există în lume pieţe speciale cu astfel de produse, destinate exclusiv vrăjitorilor, vracilor, astrologilor şi celor cu puteri paranormale. Iată ce produse găseşti în piaţa vrăjitoarelor.
Fetuşi de lamă
Fetuşii de lamă sunt foarte căutaţi de vrăjitoarele din Bolivia, care îi folosesc alături de incantaţiile către Pachamama (Un fel de Mamă a Pământului). Ele cer sănătate, bucurie şi prosperitate zeiţei. De asemenea, vrăjitorii din America Centrală şi de Sud aruncă fetuşi uscaţi de lamă în fundaţia caselor când se construiesc, pentru a le feri de ghinion.
Citeşte şi Paranormal: Top 4 poveşti incredibile cu fantome
Statuete pentru fertilitate
De la statuete falice (în formă de penis), la cupluri dezbrăcate îmbrăţişate, vrăjitorii din lumea întreagă (America de Sud, Asia şi Africa) cer divinităţii să crească feritlitatea, să vindece impotenţa şi să îmbunătăţească viaţa sexuală a clienţilor lor.
Animale sălbatice uscate
Hiene, tatu (mamifere îmbrăcate într-o platoşă groasă, se găsesc în Mexic, n.red), pui şi avortoni de feline mari, pisici sălbatice, pui de urs sau tot felul de specii de câini şi vulpi moarte şi uscate (nu împăiate, ci uscate cu totul, aproape mumificate) se numără printre cele mia bune remedii folosite de vrăjitoare împotriva hoţilor, a duşmanilor şi a spiritelor rele.

Citeşte mai departe şi află ce alte produse paranormale mai găseşti în pieţele speciale frecventate de vrăjitoare, pe pagina următoare.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter