Video: Lady Gaga răspunde întrebărilor puse de fani

De Erika Chivu, pe

Sinceră, amuzantă, inteligentă şi, ca întotdeauna, foarte excentrică, Lady Gaga a răspuns întrebărilor postate de fanii pe ei Youtube.
În cadrul campaniei „Google Goes Gaga”, fanii i-au putut trimite artistei întrebările lor, din care s-au ales cele mai interesante. În faţa unui public gata de distracţie, Gaga a răspuns cu sinceritate şi a dovedit că îşi merită faima: are prezenţă de spirit, este amuzantă şi inteligentă.

Lady Gaga: „Nu sunt răzbunătoare”

Printre altele, Gaga a povestit despre viaţa ei traumatizantă de elevă, când colegii se purtau urât cu ea. Întrebată dacă foştii colegi i-au cerut scuze când a deveni faimoasă, Gaga a spus că aceştia obişnuiesc mai degrabă să-i ceară bilete la concertele ei. Deşi a recunoscut că „s-a întors roata”, Gaga a mai spus că nu este o fire răzbunătoare şi nu ar vrea să le facă rău celor care s-au purtat urât cu ea.

„Stefani e chiar aici!”

Fanii au vrut să afle şi detalii legate de viaţa ei privată: unde se termină Stefani Germanotta şi unde începe Gaga, cum se îmbracă şi cum se poartă vedeta în timpul ei liber, cum se ascunde de paparazzi.

Naturală şi sinceră, artista a spus că este aceeaşi şi pe scenă şi acasă. Gaga este doar o poreclă, nu este o altă personalitate. „Stefani e aici, în faţa voastră”, a răspuns ea unei întrebări din public. în timpul liber, cântăreaţa se vede cu vechii ei prieteni din New York şi obişnuieste să-i enerveze pe cei care se ocupă de paza ei, dispărând de acasă. Gaga a povestit că pur şi simplu pleacă în câte un bar cu prietenii fără să-i pese ce se va întâmpla acolo.

Lady Gaga scrie toate versurile melodiilor sale

La fel de modestă, cântăreaţa a mai declarat că nu se consideră un superstar, ci doar o artistă, care trăieşte pentru muzică şi public. „Poate nu ştiţi asta, dar eu scriu fiecare vers şi fiecare melodie a mea”, le-a transmis ea fanilor.

Urmăreşte filmele de mai jos pentru a vedea câteva din răspunsurile lui Lady Gaga!

Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter