Lady Gaga, aceeaşi soartă ca Prinţesa Diana?

De Nicoleta Galeteanu, pe

S-a deghizat într-un bărbat (Joe Calderone), s-a îmbrăcat în carne, iar mai nou Lady Gaga a lansat anunţul-şoc: este reîncarnarea Prinţesei Diana.
Ultima excentricitate a artistei, dar nu cea de pe urmă, este declaraţia cântăreţei. Aceasta a mărturisit că îi este frică să nu moară ca Prinţesa Diana, citează publicaţia italiană La Stampa, având convingerea că este reîncarnarea  celebrei prinţese care a murit în teribilul accident de maşină în 1997.
Cnvinsă că este „versiunea pop” a Dianei, artista are evident toate motivele să se teamă pentru o soartă similară cu a Prinţesei Diana, spune ea.

”Lady Gaga a fost întotdeauna obsedată de prinţesa Diana şi se consideră o încarnare a acesteia în secolul al XXI-lea. Lady Gaga a visat că va muri precum prinţesa Diana şi se teme că faima o va ucide, la propriu”, a declarat cineva din anturajul artistei pentru The Sun.

„Publicitatea de care este înconjurată non-stop a accentuat în ultima perioadă comportamentul său în acest sens”, a mai spus sursa citată.

Urmarită pretutindeni de fotografi şi fani, Lady Gaga este înspăimântată de faptul că faima va fi motivul care îi va curma viaţa, într-o goana nebună cu maşina, încercând să fuga de privirile indiscrete ale vreunui fan împătimit.

Obsesia cântăreţei pentru Lady Di nu este o noutate. Vedeta s-a inspirat din evenimentul tragic al morţii prinţesei Diana pentru realizarea clipului „Paparazzi”.

În opinia lui Lady Gaga, „Diana a fost cea mai faimoasă martiră a celebrităţii. A murit din această pricină”, consideră cântăreaţa paranoică.
Foto: Northoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter