Inna și Alex Velea, mai tari decât Lady Gaga la Media Music Awards

De Unica.ro, pe

Inna și Alex Velea se vor putea lăuda în curând că au parte de un show mai elaborat decât cel al celebrei Lady Gaga. Cele două vedete se numără printre artiștii care vor evolua pe scena Media Music Awards, cea mai importantă ceremonie de premii muzicale din România, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu.
Grandoarea evenimentului se va simți nu doar în lista impresionantă de invitați, ci și în condițiile excepționale de organizare.
Astfel se face că în seara de 19 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, Inna și Alex Velea, precum și ceilalți invitați ai ceremoniei, vor evolua pe o scenă impresionantă, printr-o perdea de lasere de ultimă generație. Efectele speciale sunt folosite în premieră în România pentru un astfel de eveniment, fiind mai avansate chiar decât cele folosite de Lady Gaga în celebrele sale turnee mondiale.
“Am acordat o mare atenție dotărilor tehnice și cerințelor fiecărui artist. Avem de a face cu nume mari din industria muzicală românească. Sunt cei mai buni artiști ai momentului și le respectăm dorința de a avea show-uri impecabile. La Media Music Awards vom avea nu doar o sonorizare foarte bună, ci și un sistem de proiecții și efecte speciale cum rar s-a mai văzut în România”, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.
Inna și Alex Velea se numără printre artiștii care vor urca pe scena Media Music Awards pentru a interpreta hiturile anului, dar și piese în premieră.
Artiștii invitați vor ajunge la evenimentul din Piața Mare a Sibiului în mașini hibrid și vor păși pe un inedit Green Carpet. Mai exact, un gazon natural, înconjurat de copaci înverziți, panoul oficial urmând să fie decorat cu plante naturale.
“Anul acesta transformăm clasicul covor roșu într-unul verde, transmițând un puternic mesaj ecologic. Este vital să acordăm atenție naturii, să protejăm mediul înconjurător pentru a păstra un echilibru pentru viitorul copiilor noștri și al generațiilor viitoare”, declară Tibi Marian.
Media Music Awards va avea loc pe 19 septembrie în Piața Mare din Sibiu, pe două scene impresionante, dotate cu aparatură sonoră, lumini și ecrane cu leduri de ultimă generație. În cadrul galei muzicale, la care participă vedete de top din muzică, televiziune, modă și sport, vor fi premiați cei mai în vogă artiști ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări radio-TV monitorizate de Media Forest, precum și accesări pe internet.
Ceremonia va avea loc în fața a peste 30.000 de spectatori și va fi transmisă de mai multe posturi TV și pe internet, în peste 50 de țări.
Evenimentul este susținut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, și mediatizat de ADPM PR, singura agenție de Celebrity PR din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter