Inedit: Top 4 secrete bine păstrate. Numai două persoane din lume ştiu aceste lucruri

De Diana Zagrean, pe

Oamenii au fost pasionaţi de secrete dintotdeauna. Dar ce spuneţi de genul de secrete pentru care unii oameni şi-au dat viaţa sau pentru care se iau măsuri de securitate nemaivăzute. De la reţeta originală Coca Cola, amestecul de condimente din puiul de la KFC, la modelul după care împăturea casa regală austriacă şerveţelele, ciudăţeniile se ţin lanţ. Iată 4 secrete bine păstrate. Numai două persoane din lume ştiu aceste lucruri.
Reţeta pentru Coca Cola
Ce poate fi aşa mare secret când vine vorba de o băutură carbogazoasă care conţine, în mare, apă gazoasă, sirop de porumb cu conţinut mare de fructoză şi colorant pe bază de caramel numărul 4?
Formula pentru celebra băutură carbonatată pe bază de frunze de coca este atât de bine păzită, iar legile din jurul secretului atât de stricte, încât cei doi directori executiv care cunosc secretul nu pot zbura niciodată în acelaşi avion.
În plus, banca la care sunt depuse documentele originale cu reţeta de suc are o serie de politici şi clauze speciale, cu membri săi şi ai conducerii companiei alimentare în consiliile directoare ale celuilat, pentru mai multă siguranţă.
Felul în care habsburgii împătureau şerveţelele
Nu, nu este o glumă. Modelul complicat, asemănător artei japoneze origami în care casa austro-ungară împătureşte şerveţelele la mesele festive este un secret care se moşteneşte cu limbă de moarte.
Numai doi angajaţi guvernamentali austrieci cunosc felul în care şervetele din bumbac se împăturesc corect pentru a realiza complicatul model.

Secretul este păstrat cu mare uşurinţă datorită faptului că este atât de greu să obţii acel model, încât nimeni nu are cum să nimerească din întâmplare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter