Încep reducerile în magazine! Află unde faci cumpărăturile în acest weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cele mai consistente reduceri din an sunt gata să explodeze. În mall-urile şi magazinele din Bucureşti te aşteaptă reduceri, oferte şi pormoţii de până la 70%!
Deşi perioada reducerilor începe oficial de pe data de 15 ianuarie, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte îşi aşteaptă clienţii încă din luna decembrie cu campanii promoţionale tentante pentru colecţia de toamnă – iarnă.

În unele magazine, peţurile au scăzut cu până la 60-70% din costul iniţial. Aşadar, dacă doreşti să îţi înnoieşti garderoba de iarnă, acum este momentul prielnic pentru shopping. Iată unde găseşti cele mai bune oferte de preţ.

În multe magazine se pot admira deja colecţiile de primăvară. Este şi cazul magazinelor H&M, care au aşezat pe umeraşe rochii şi bluzele subţiri din cea mai nouă colecţie. Restul, din colecţia de toamnă – iarnă, este la reducere, în medie cu 50% mai ieftin, care pot ajunge până la 70% la unele produse. 

La magazinele de încălţăminte cunoscute, Leonardo, Benvenuti şi Il Passo, valoarea reducerilor merge până la 50% la toate produsele din colecţia toamnă – iarnă 2011. În schimb, brandul concurent Benvenuti este puţin mai generos. Aici găseşti reduceri şi de 55% la încălţămintea de iarnă, pâna pe 29 februarie, în limita stocului disponibil.
La fel şi brandurile Reserved şi Lee Cooper, pe care le găseşti în Băneasa Shopping City şi Afi Palace Cotroceni, au pregătit clienţilor reduceri de jumătate din preţ.

De asemenea, la Stradivarius sunt tăieri de preţ de 30 – 40%, dar şi Zara, cu oferte mai mici, între 25 şi 35%, la hainele şi cardiganurile din colecţia de iarnă, conform site-ului oficial. Nu în ultimul rând, şi Mango te aşteaptă cu preţuri mai mici cu jumătate la toate produsele din vechea colecţie.

În schimb, la magazinele de accesorii vei beneficia de cele mai mari reduceri. Aici, preţurile sunt cu până la 70% mai mici. Este şi cazul magazinelor Meli Melo.

Şi hăinuţele pentru copii au fost de asemenea reduse. Astfel, la magazinele Okaidi poţi găsi produse pentru cei mici la jumătate din preţul iniţial.

Dacă promoţiile îţi fac deja cu ochiul, aşteaptă să vezi reducerile magazinelor după 15 ianuarie, care ajung uneori şi până la 80%.

Nu în ultimul rând, reduceri şi pormoţii avantajoase găseşti şi la magazinele online, supermarketuri, dar şi la cele de electrocasnice.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter