Incepe primavara cu Electrolux, alegand cadoul potrivit pentru 1 si 8 martie!

De Unica.ro, pe

Primavara iti aduce numeroase motive de bucurie. Pe langa zile insorite si plimbari relaxante prin parc, sarbatorile de 1 si 8 martie sunt ocazii speciale pentru a primi si a oferi cadouri. Electrolux iti recomanda o serie de electrocasnice pe care le poti darui celor dragi, acum, la inceputul primaverii.
Grijulie cu sotul si copiii si preocupata de silueta si de un stil de viata sanatos, o femeie stie exact care este secretul pentru a asigura organismului aportul necesar de vitamine si minerale. De 8 martie, cadoul potrivit pentru ea este blenderul PowerMix de la Electrolux care te ajuta sa prepari shake-uri, smoothies si sosuri sanatoase si pline de nutrienti. Chiar si la prima ora a diminetii, poti folosi blenderul cu incredere fara teama ca ai putea sa-i trezesti pe ceilalti membri ai familiei.
Datorita sistemului patentat de Reducere a Sunetului, blenderul PowerMix de la Electrolux este atat de silentios, incat poti pregati in liniste micul dejun pentru toti cei dragi. In plus, este foarte usor de curatat, datorita suprafetei netede din interiorul canii.
Incepe primavara cu Electrolux, alegand cadoul potrivit pentru 1 si 8 martie!

Pentru femeile care pun pasiune in deserturile delicioase pe care le pregatesc, Kitchen Assistent de la Electrolux este cadoul ideal. Indeplinind cu succes rolul unui patiser experimentat, acesta dispune de zece trepte de viteza care iti permit sa alegi cu usurinta optiunea perfecta pentru a mixa corect compozitia chiar si pentru cele mai sofisticate retete. In plus, avand un design retro si culoare rosie, echipamentul va fi bijuteria din bucataria oricarei gospodine, fiind, totodata, asistentul de incredere in orice provocare culinara.
Incepe primavara cu Electrolux, alegand cadoul potrivit pentru 1 si 8 martie!

Un cadou perfect, folositor in bucatarie si care vine in ajutorul oricarei femei, este masina de spalat vase compacta de la Electrolux. Aceasta iti permite sa speli pana la 6 seturi de vase in acelasi timp si poate fi asezata pe blatul din bucatarie, ocupand putin spatiu. In ciuda dimensiunilor reduse, interiorul sau este foarte spatios. Astfel, vei reusi sa cureti chiar si oale sau tigai mai mari, avand mai mult timp la dispozitie pentru a te relaxa. Daca o alegi in nuanta rosie, masina de spalat vase va completa, alaturi de Kitchen Assistent, design-ul modern al bucatariei tale.

Adauga un buchet de ghiocei sau lalele albe si ai martisorul perfect!
Incepe primavara cu Electrolux, alegand cadoul potrivit pentru 1 si 8 martie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter