Demi Lovato, gest emoționant după despărțirea de iubit

De Oana Savin, pe
Demi Lovato a decis să facă un gest emoționant pentru ea de 8 martie, după ce la sfârșitul lunii februarie s-a despărțit de iubitul ei, Henry Levy.

Pentru a celebra Ziua Femeii, artista și-a trimis singură flori și o felicitare.

Demi își continuă tratamentul după ce a fost externată de la clinica de dezintoxicare unde s-a aflat timp de mai multe luni după ce în vara anului 2018 a luat o supradoză care aproape a ucis-o.

Cântăreața și Levy se aflau într-o relație din noiembrie 2018. Lovato a descris această relație ca fiind una „terapeutică” deoarece și Henry a avut mari probleme cu drogurile, însă a reușit să scape de dependență.

După Valentine’s Day, relația lor a început să se deterioreze brusc, iar la finalul lunii februarie s-au despărțit oficial.

Se pare că cea care a decis să pună capăt acestei relații a fost chiar artista.

Demi și Henry au decis să se despartă deoarece niciunul dintre membrii familiei ei nu a fost de acord să intre într-o relație atât de repede. Prioritatea lor este ca Demi să se concentreze asupra ei și a sănătății sale. Demi s-a simțit copleșită și a vrut să ia o pauză pentru a se concentra asupra tratamentului și a psihoterapiei”, a declarat o sursă din anturajul cântăreței pentru eonline.

Astfel că, de 8 martie, Demi Lovato a decis să își facă singură un cadou: flori și o felicitare.

Ea a postat cadoul într-un InstaStory.

Demi Lovato, gest emoționant după despărțirea de iubit

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter