Felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 09:10
Felicitările și mesajele de 8 Martie sunt cel mai frumos mod de a ne transmite urările, gândurile bune și sentimentele către persoanele dragi din viața noastră, mai ales dacă nu sunt alături de noi în această zi de sărbătoare.

8 Martie este cea mai așteptată sărbătoare a primăverii, în special de către femei, care vor fi în centrul atenției și vor fi răsfățate cu flori, cadouri și felicitări. 8 Martie este Ziua Internațională a Femeii, iar în România a fost adoptată și ca Ziua Mamei, prin urmare atenția va trebui să se îndrepte asupra tuturor femeilor din viața noastră, indiferent că este vorba de mamă, soție, soră, soacră, prietenă sau colegă. Pentru că nu întotdeauna putem fi lângă ele să le oferim un buchet de flori și o îmbrățișare, cel mai bun aliat pentru a ne arăta recunoștința și admirația rămâne mediul online. Iată o serie de felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie pentru cele mai importante femei din viața noastră!

Felicitari de 8 Martie pentru mamă

„Chiar dacă aș aduna toate florile din lume, tot nu ar reuși să cuprindă frumusețea și gingășia ta. Chiar dacă aș coborî toate stelele de pe cer, tot nu ar reuși să întreacă măreția ta. Chiar dacă ți-aș fura razele soarelui și lumina lunii, tot ar păli în fața strălucirii tale. Te iubesc, mamă minunată! La mulți ani de 8 Martie!”

„Timp frumos să-ți vină-n cale/ Să te văd venind agale/ Ani și ani acolo-n vale/ Și să-ți spun a’ mele urale: La mulți ani, mamă!”

Felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie - felicitari pentru mama

„Chiar dacă pentru întreaga lume tu eşti doar o persoană, să știi mămico că pentru mine tu eşti întreaga lume! La mulţi ani de 8 Martie!”

„Știu că nu-i de ajuns o zi pentru a te sărbători, însă scris un singur rând mi te-aduce aproape-n gând. Te iubesc, mamă! La mulți ani de 8 Martie!”

Felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie - felicitari pentru mama

„De 8 Martie îți trimit un gând mărunt pentru iubirea infinită ce ţi-o port. La mulţi ani, mamă!”

Vezi aici mai multe felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie pentru mamă!

Mesaje cu imagini de 8 Martie pentru iubită sau soție

„Fie ca această primăvară să fie mai frumoasă decât cea care va urma şi fie ca visele tale să devină realitate în braţele mele. Te iubesc, frumoasa mea! La mulţi ani de 8 Martie!”

Felicitari de 8 martie 1

„Nici aurul, nici razele soarelui, nici adierea vântului, mireasma florilor sau spuma mărilor nu ar putea egala vreodată sentimentele mele pentru tine. Ești o minune în viața mea și te iubesc până la cer și înapoi. La mulți ani, iubita mea!”

Felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie

„De 8 Martie am aflat în suflet 8 motive pentru care te iubesc și am ales, în rânduri, să ți le șoptesc. Iubita mea soție, te iubesc pentru că ești frumoasă, te iubesc pentru că ești bună, te iubesc pentru că mă susții, te iubesc pentru că mă înțelegi, te iubesc pentru că mă asculți, te iubesc pentru că îmi ești alături, te iubesc pentru că ai încredere în mine, te iubesc pentru că exiști în viața mea.”

Mesaje cu imagini, de 8 Martie, pentru iubită sau soție

Vezi aici mai multe felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie pentru iubită și soție!

Urări de 8 Martie pentru prietene

„Să ai o primăvară frumoasă, caldă și senină, asemenea sufletului tău! La mulți ani de 8 Martie!”

Mesaje cu imagini, de 8 Martie, pentru iubită sau soție 1

„Gândul meu pleacă către tine să-ți șoptească dorul, dragostea și admirația pe care ți le port. Ești o persoană deosebită și mă simt onorată să-ți fiu prietenă. La mulți ani, draga mea, de 8 Martie!”

Felicitari de 8 martie

„Fie ca razele soarelui, adierea plăcută a vântului și mireasma florilor de primăvară să te însoțească pe drumul vieții. Toate dorințele tale să devină realitate și prietenia noastră să dăinuiască veșnic! Un 8 Martie de poveste! La mulți ani!”

Mesaje cu imagini, de 8 Martie, pentru iubită sau soție 2

„Așa cum natura renaște în fiecare primăvară și eu mi-aș dori ca prietenia noastră să devină nemuritoare și în fiecare an să adăugăm o floare în buchetul vieții! La mulți ani, dragă prietenă!”

Vezi aici mai multe felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie pentru prietene!

Felicitări de 8 Martie pentru învățătoare

„Ați fost mereu înțelegătoare și cu mine ați avut răbdare. De aceea vă spun cu ardoare: vă mulțumesc, doamnă învățătoare!”

Felicitari de 8 martie pentru invatatoare. 1

„Vă mulțumesc pentru devotamentul și răbdarea cu care m-ați învățat să țin condeiul în mână. Mă înclin în fața atenției, grijii și înțelepciunii cu care mi-ați călăuzit pașii către studiu. Doresc umil, cu plecăciuni să vă trimit un gând bun pentru fiecare zâmbet înțelegător și vorbă de încurajare pe care le-am primit din partea dumneavoastră. La mulți ani de 8 Martie”

Felicitari de 8 martie pentru invatatoare

„Cu tot respectul ce vi-l port, vă doresc o primăvară frumoasă și senină! La mulți ani de 8 Martie, stimabilă doamnă învățătoare!”

Vezi aici mai multe felicitări și mesaje cu imagini de 8 Martie pentru învățătoare!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter