A ieșit la cină cu un bărbat, însă el i-a furat mașina pentru a se întâlni cu o altă femeie

De Oana Savin, pe
Credea că va avea parte de o cină liniștită și frumoasă, însă totul s-a dovedit a fi o întâlnire de coșmar. Bărbatul cu care trebuia să petrecă clipe minunate, i-a furat mașina pentru a se întâlni cu o altă femeie.

Faith Pugh din Memphis, Tennessee, a fost invitată în oraș de un bărbat pe care îl cunoștea din liceu. Femeia nu a stat mult pe gânduri și a acceptat invitația la cină. Însă, pe când se aflau în mașina ei, bărbatul, Kelton Griffin, a rugat-o să intre într-o benzinărie și să îi cumpere țigări, relatează Metro.co.uk.

În momentul în care Faith a ieșit in benzinărie, atât mașina cât și bărbatul dispăruseră.

Citește și: Și-a căutat sora timp de 20 de ani pentru a o găsi în casa de alături

Dar Griffin, în vârstă de 21 de ani, nu a reușit să fugă de tot cu mașina femeii deoarece aceasta era echipată cu un transmițător GPS.

Ea a alertat poliția, care a găsit vehiculul în fața unui cinematograf în aer liber. În cinematograf se afla bărbatul, însoțit de o altă femeie, ce s-a dovedit a fi cea mai bună prietenă a lui Pugh.

Griffin a fost reținut de autorități și așteaptă să fie judecat pentru furt. Bărbatul, care a mai fost arestat în 2016, după ce a prădat un restaurant, a pus-o pe cea de a doua femeie să plătească biletele la film deoarece nu avea niciun ban.

Citește și: S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

Sper să stea în închisoare foarte mult timp. Nu vreau să mai vorbesc cu el niciodată”, a declarat tânăra înșelată.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter