7 melodii româneşti ideale pentru vară

De Nicoleta Galeteanu, pe

Versurile în orice limbă străină ar fi cântate prind mai bine la publicul larg, dar muzica românească s-a pliat întocmai după urechea melomanilor străini, astfel că hiturile româneşti
 …(pe versuri străine) au început să facă valuri vară de vară şi în topurile noastre, şi în topurile lor.

Iată cele mai apreciate hituri ale verii pe care, fie că vrei, fie că nu vrei, le vei asculta în acestă vară până la epuizare.

Trippin – Andreea Bălan

Fie şi dacă nu suntem fani Andreea Bălan, trebuie să recunoaştem că videoclipul piesei „Trippin” este absolut cuceritor. Apă albastră, plajă pustie, apus de soare şi o plimbare cu iahtul, iată o panoramă iconică a Greciei şi în general a unei veri fierbinţi.

Chiar dacă nu te poţi îndoi ca senzaţionala artistă dansatoare, refrenul este foarte dansabil.

Boro na sou po – Alessia

Videoclipul nu ne prezintă un scenariu tocmai original (divele americane au curăţat zeci de maşini în videoclipuri), dar Alessia se distinge prin ritmurile senzuale greceşti pe care a alege să lustruiască maşina.

„Boro na sou po”, indiferent de cum s-ar traduce, va fi cu certitudine un refren învăţat pe – de – rost de toţi petrecăreţii care vor frecventa cluburile de pe plaje anul acesta.

Don’t Say It’s Over – Alex Velea

O meodie care ne-a reţinut atenţia şi anul trecut, aşa cum se va întâmpla şi în acest an este, fără îndoială, piesa musculosului Alex Velea pentru al cărui videoclip s-a antrenat conştiincios să îl facă unul memorabil.

Solistul şi-a expus bicepsii în toată măreţia dar asta numai pentru că tânăra exotică ce apare în videoclip este tocmai soţia artistului. Se pare că acesta a reuşit să o convingă. „Don’t say it’s over/ until it’s over/ La la la la la…”.

Sun is Up – Inna

„Hot” dar mai cu seamă „Sun is Up” a rupt gura târgului şi a făcut furori surpinzătoare în topurile străine. Difuzată într-o frenezie la radio şi în cluburi, hitul va încinge şi anul acesta distracţia estivală pentru că hitul are tot ce îi trebuie: versuri simple, linie melodică plăcută, un videoclip exotic şi sex-appeal-ul cuceritoarei cântăreţe.

Love in Brasil – Andreea Bănică

Dansatori şi dansatoare, fete sub duş, dj pe plajă şi Andreea Bănică într-o formă de zile mari, în ipostaze senzuale, fac din clipul piesei „Love in Brasil” cel mai reuşit videoclip al artistei, care, dacă nu ţi-ai dat seama reprezintă o partidă de volei pe plajă.

Cu volei, sau fără volei, clipul a încins imaginaţia bărbaţilor care au ascultat îndelung acest fierbinte hit al artistei.

Love Stoned – Akcent

Cei trei băieţii de la Akcent au aterizat vara trecută direct în deşert ca să cânte despre o „dragoste împietrită”, iar alegerea s-a dovedit a fi una chiar inspirată. De la prima difuzare, fanii le-au împărtăşit numaidecât tristeţile fredonate ale celor trei, pe acorduri de acordeon şi accente trance, asemeni compilaţiilor Ibiza Summer Hits.

Stereo love – Edward Maya feat. Vika Jigulina

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti români ai momentului, Edward Maya, a oferit vara trecută, alături de Vika Jigulina, nu doar muzica stereo, ci şi dragoste pe aceeaşi „frecvenţă”. Hitul, deşi prezintă o linie melodică mai liniştitoare, a încins ringurile de dans vara trecută. 

Foto:Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter