Gafă amuzantă de protocol! Ambasada SUA din Australia a trimis un e-mail oficial cu „o invitație la o petrecere în pijamale”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 10:46
Ambasada SUA din Australia a cerut scuze destinatarilor după ce a trimis din greșeală un e-mail oficial cu o invitație la o petrecere în pijamale, însoțită de imaginea unei pisici, anunță BBC

Pisica in pijamale

E-mailul official trimis de Ambasada SUA din Australia conținea o invitație la o petrecere în pijamale, însoțită de imaginea unei pisici îmbrăcate într-o ținută Cookie Monster, ținând între labe o farfurie cu biscuiți. Mesajul trimis de la Departamentul de stat al SUA avea titlul Întâlnire” şi a fost trimis unui număr necunoscut de persoane, au confirmat oficialii americani de la Canberra. Destinatarii aveau şi posibilitatea de a răspunde acestei invitaţii.

„A fost o eroare de antrenament”

Ambasada a calificat mesajul drept o eroare de antrenament: „Ne pare rău că îi dezamăgim pe cei care sperau să participe la această petrecere în pijamale, cu pisici, dar un astfel de eveniment este în afara ariei noastre de expertiză”, a declarat purtătorul de cuvânt al ambasadei, Gavin Sundwall, pentru filiala australiană a Associated Press.

Citește și: Insula pe care trăiesc mai multe pisici decât oameni 

Ed Sheeran a creat un cont de Instagram pentru pisicile sale

Sursă: BBC, Twitter

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter