Fotografia şocantă care a înmărmurit Facebook

De Nicoleta Galeteanu, pe

Foametea şi sărăcia au îngenuncheat continetul African, care se confruntă mai nou cu o epidemie mortală de secolul 19, holera.
Redată într-un ziar, ştirea se poate să nu te impresioneze prea tare, dar această fotografie, postată pe Facebook pentru o campanie Unicef, descrie cum nu se poate mai crunt realitatea dramatică în care se află populaţia africană.

Situaţia din Africa este una foarte gravă, de aceea fundaţia mondială a vrut ca lumea să conştientizeze adevărata dramă a victimelor răpuse de sărăcie şi holeră, de la femei, la tineri şi copii nou-născuţi.   

Poza nu mai are nevoie de nicio descriere. Imaginea, postată de Nara Kang pe contul său, în care un copil este îngropat fără sicriu într-o groapă de pământ este terifiantă, cutremurând întreaga comunitate Facebook.
 
Fotografia şocantă care a înmărmurit Facebook

În Africa, un copil moare de foame sau de malarie la fiecare secundă. Un „share” pe Facebook poate ajuta un copil de aici să trăiască.

Dacă vrei să ajuţi mai mult de atât, Unicef România a demarat campania „Stop malarie„, unde poţi dona online 10, 22 sau 32 de lei.
 
 
Foto: Shutterstock, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter