Foto viral care a stârnit frenezie în rândul internauților. Unde-i pisica, o vezi?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:38

Pisicile sunt renumite pentru felul lor unic de a se acunde prin casă și de a se camufla. O felină din SUA, campioană la “de-a v-ați ascunselea”, a devenit vedetă în mediul online după ce stăpâna sa a postat pe Twitter o fotografie cu ea în timp ce stătea pitită într-o bibliotecă.

Kate Hinds, planning editor la un post de radio din Manhattan, a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu impresionanta sa bibliotecă din propria sufragerie. În dreptul acesteia, Kate a scris următorul mesaj „Găsești pisica? Aștept s-o găsești!”. Poza a avut mare succes în rândul internauților, postarea adunând peste 230 K de aprecieri și mai bine de 46 K de redistribuiri.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Numele pisicuței mele este Norah. Am luat-o în urmă cu 10 ani dintr-un centru de adopție. Vara, Norah adoră să stea în bibliotecă”, a spus Kate Hinds, potrivit cnet.com.

Internauții s-au declarat încântați de provocarea femeii, dar nu mulți au reușit să observe unde se ascundea simpatica Norah în imensa bibliotecă. Tu poți s-o găsești pe Norah? Vezi unde se află pisica în GALERIA FOTO de mai sus.

Surse foto – Twitter, 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter