O femeie și-a împușcat soțul după ce acesta a bătut pisica familiei

De Oana Savin, pe
Poliția din Texas s-a aflat în fața unuia dintre cele mai stranii cazuri ale orașului după ce o femeie în vârstă de 47 de ani și-a împușcat mortal soțul pentru a apăra pisica familiei.

Incidentul, care a avut loc săptămâna trecută, se pare că a început din cauza soțului lui Mary Harrison, care a abuzat pisica în mod repetat.

Victima, Dexter Harrison, ar fi bătut des bietul animal, într-atât încât până la urmă, felina a fugit de acasă.

Extrem de îngrijorată, Mary a umplut cartierul cu imagini cu pisica dispărută până ce un vecin binevoitor a reușit să o localizeze.

Din nefericire, Dexter și-a reluat abuzurile imediat ce felina s-a întors acasă. Acest lucru a frustrat-o pe Mary atât de tare încât și-a împușcat soțul pentru a opri abuzul.

Dexter Harrison a murit din cauza rănilor, în drum spre spital, iar femeia a fost reținută de autorități, fiind acuzată de omor.

Între timp, oamenii de pe rețelele de socializare au păreri împărțite. Foarte multe persoane, inclusiv un vecin al celor doi, o acuză pe Mary că a exagerat, punând în prim-plan viața pisicii și nu pe cea a soțului său.

Alții, inclusiv un avocat, au ajuns la concluzia că femeia a acționat cu mult curaj pentru a salva un animal aflat în pericol.

Citește și: Actrița Vanessa Marquez a fost împușcată mortal 

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie de 69 ani și-a împușcat soțul 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter