FOTO: Grase şi frumoase – Fotomodele XXL

De Diana Zagrean, pe

Trăim într-o lume în care frumuseţea este asociată tot mai des cu pielea pe oase, iar sănătatea este irelevantă în faţa contractelor de modelling. În această lume bazată pe superficialitate şi unde cât mai slab înseamnă frumos există un grup de femei care demonstrează contrariul. Ele sunt grase şi frumoase şi sunt fotomodele de succes, în ciuda taliei XXL. Nu-i aşa că sunt sexy?
Justine Legault
Născută la Quebec, în Canada, Justine este departe de talia de silfidă, dar nici contractele de modelling pe care le semnează nu sunt deloc subţirele.
FOTO: Grase şi frumoase - Fotomodele XXL
Christina Mendez
Christina Mendez a făcut deja istorie în industria modei pentru mărimi mari. Ea a fost primul model hispanic XXL care a reuşit să obţină contracte cu marile case de modă.
FOTO: Grase şi frumoase - Fotomodele XXL
Anansa Sims
Anansa Sims vine dintr-o familie cu tradiţie în modelling, mama ei fiind supermodelul Beverly Johnson, prima femeie de culoare care a apărut pe coperta ediţiei americane Vogue, în 1974.
FOTO: Grase şi frumoase - Fotomodele XXL
Ashley Graham
Ashley nu este doar un model XXL de succes, ci mai ales un model de lenjerie. Ea este imaginea colecţiei pentru femei grăsuţe a companiei de haine Lane Bryant.
FOTO: Grase şi frumoase - Fotomodele XXL
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter