Filmele de la TIFF vin la Bucureşti!

De Viva.ro, pe

A venit rândul cinefililor bucureşteni să se bucure de oferta de filme a celei de-a 12-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. În perioada 11-17 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, publicul este invitat să urmărească, în cadrul TIFF Bucureşti, o selecţie de titluri din cele mai apreciate secţiuni ale ediţiei de la Cluj.
O experienţă cinematografică inedită este oferită de Blancanieves/ Albă ca Zăpada, în regia lui Pablo Berger, o reinterpretare stilizată a basmului fraţilor Grimm, cu mijloacele cinema-ului de la începutul secolului XX.
Blancanieves a fost propunerea oficială a Spaniei la Oscarul pentru Cel mai bun film străin şi a câştigat recent zece premii Goya – trofeele industriei spaniole de cinema – inclusiv pentru Cel mai bun film şi Cel mai bun debut. Al doilea lungmetraj al lui Pablo Berger a obţinut, totodată, Premiul Juriului şi Premiul pentru Cea mai bună actriţă (Macarena García), la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastián.
Câştigătorul Trofeului Transilvania 2013 şi al Premiului pentru imagine, Corabia lui Tezeu/ Ship of Theseus, în regia lui Anand Gandhi, este un alt titlu ce va putea fi urmărit în cadrul TIFF Bucureşti.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter