Fetița cu voce de aur. Este prima persoană care a primit două Golden Buzzer la America’s Got Talent

De Oana Savin, pe
O fetiță în vârstă de 11 ani a reușit să obțină două Golden Buzzer la America's Got Talent, devenind prima persoană din istoria emisiunii cu o asemenea performanță.

Angelica Hale a câștigat primul Golden Buzzer în anul 2017, la cea de a 12-a ediție a concursului din Statele Unite. La doar 9 ani, ea a reușit să impresioneze membrii juriului cu maturitatea, inteligența și vocea sa uluitoare. Golden Buzzer-ul a trimis-o direct în finale, însă a pierdut marele premiu în fața unei fetițe-ventriloc, Darci Lynne.

Anul acesta, Angelica a revenit pe scena America’s Got Talent: The Champions, unde participă cei mai talentați concurenți care s-au prezentat la competiție de-a lungul timpului. De această dată, ea a performat în fața lui Howie Mandel, Heidi Klum, Mel B și Simon Cowell cu piesa „Fight Song”. Și de această dată a reușit să ridice publicul în picioare, încă de la primele acorduri.

Howie Mandel a apăsat Golden Buzzer-ul și a trimis-o direct în finala competiției.

Nu îmi vine să cred că mi se întâmplă asta. Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Vreau să vă mulțumesc mult. Este un vis devenit realitate”, a spus Angelica Hale cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter