Ne place „Farfurii Curate”

De Unica.ro, pe

Nu am făcut niciun dezacord, ci este vorba de un proiect care ne place tare mult şi se cheamă „Farfurii Curate”. Bloggerul culinar Adi Hădean…

… prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedintele Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, şi Primăria Cluj-Napoca, împreună cu alti medici şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj au pus la cale un proiect comunitar al cărui scop este asigurarea unor mese sănătoase copiilor din grădiniţele clujene.

Să vă explic: după ce au controlat toate grădiniţele din oraş pentru a vedea cum se prepară masa de prânz a copiilor, rezultatele au dus la concluzia tristă că trebuie să se îmbunătăţească cât de rapid calitatea alimentelor oferite copiilor din grădiniţe, aşa că Adi Hădean s-a oferit să realizeze o carte de bucate completă cu tot felul de reţete echilibrate şi sănătoase pentru copii.

Ok, toate bune şi frumoase până aici, numai că alocaţia de hrană pentru anul în curs este de 7 – 7.5 lei pe zi pentru fiecare copil, aşadar reţetele nu ar trebui să depăşească acest plafon.
Citeşte tot articolul pe UrbanKid.ro!

Foto: urbankid.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter