Chef Adi Hădean nu crede că românii sunt ospitalieri: „Noi am trăit într-o pivniță mai bine de jumătate de secol”

Pentru al doilea sezon estival, chef Adrian Hădean i-a așteptat pe turiști în propriul restaurant la malul mării, însă s-a arătat revoltat de fiecare dată când a întâlnit clienți agresivi și căutători de mâncăruri de calitate, dar ieftine. Fostul jurat de la Masterchef România e de părere că atunci când vine vorba despre capitolul ospitalitate „suntem praf și pulbere”, spre deosebire de poporul turc.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, celebrul bucătar și blogger culinar a ajuns la concluzia că românii sunt încă foarte închiși și, chiar dacă am vrea, încă nu știm să fim ospitalieri.

Vezi video:

Vara, chef Hădean lucrează la restaurantul său de pe litoralul românesc

La podcast, cunoscutul bucătar recunoaște că în sezonul estival a lucrat de miercuri până duminică, de dimineață până noaptea: „sincer, eu nu aș munci lângă grătar 19 ore pe zi, dacă aș avea pe cine să pun să muncească măcar pe un sfert. Eu cred că o să fie tot mai greu în anii care urmează, să găsim oameni care să fie dedicați. Poți să-mi spui că ți-ar plăcea să ai o cârciumă. Dar te întreb dacă ți-ar plăcea să stai măcar opt ore lângă grătar în soare ca să vezi cum e? Sau ți-ar plăcea să speli vase când omul de la vase nu mai e acolo sau să dai cu mopul când vezi că nu mai are nimeni cine să dea? Dacă ți-ar plăcea să faci toate astea, atunci deschide-ți o cârciumă”, a mai continuat chef Hădean.

Când vine vorba despre salariile de la noi sau din străinătate, bucătarul crede că „oamenii care muncesc și care produc bani sunt plătiți bine oriunde”.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter