Ce faptă bună ai face cu 1000 de euro?

De Unica.ro, pe

Ce ai zice dacă un străin ţi-ar oferi 1000 de euro, singura condiţie fiind să-i foloseşti pentru a face o faptă bună? Cum ai folosi aceşti bani? Iată ce au făcut oamenii aflaţi în această situaţie!
Un englez misterios, cunoscut sub numele de „Mr. Lucky” oferă în fiecare zi câte 1.000 de euro unui străin, cu rugămintea de a-i folosi într-un mod pozitiv. Cel care îi primeşte este rugat să facă o poză, urmând ca atunci când foloseşte banii să povestească ce a făcut cu ei.
Pozele şi poveştile oamenilor pot fi văzute pe site-ul lui Mr. Lucky, We-Are-Lucky.com.
Aici, bărbatul povesteşte că a primit pe neaşteptate o sumă mare de bani. Iniţial, a vrut să-i folosească pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi – o călătorie în spaţiu. Apoi, stând de vorbă cu prietenii, şi-a dat seama că este un pic egoist şi că suma uriaşă pe care a primit-o ar putea fi folosită într-un scop nobil. Însă nu adonat toţi banii unei asociaţii sau unei persoane anume, ci a decis să ajute cât mai mulţi oameni.
„N-am vrut să împart cu ceilalţi doar banii, ci şi responsabilitatea pe care am primit-o odată cu ei”, spune Mr. Lucky.
„Mult timp mi-a fost ruşine să abordez străinii pe stradă, aşa că am exersat pe familie şi prieteni. Reacţiile lor şi planurile pe care şi le-au făcut cu acei bani m-au entuziasmat şi am căpătat încredere să merg mai departe”, completează el.
Vezi mai multe în clipul de mai jos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter