Mercur intră în zodia Scorpionului. Trei zodii vor avea noroc la bani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 11:09
Mercur intră azi în semnul Scorpion și influența sa va fi resimțită de toate zodiile, însă trei dintre acestea se vor bucura de energia sa în sectorul financiar.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor, dar și a tranzacțiilor și, la modul general, atunci când aceasta tranzitează o casă financiară poate aduce beneficii materiale nativilor. Mercur intră în zodia Scorpion pe data de 10 octombrie 2018 și o va tranzita până pe data de 31 octombrie 2018, moment când va intra în zodia Săgetător. Iată care sunt cele trei zodii care vor avea noroc la bani în această lună!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil situația financiară cu ajutorul sau prin intermediul partenerului de viață sau al partenerilor de afaceri. Nativii pot primi sume de bani din partea persoanei iubite, posibil sub formă de cadou, sau partenerul de viață le poate facilita o colaborare cu remunerație considerabilă. Pe de altă parte, nativii Berbec pot avea ocazia să recupereze, să primească o sumă de bani din partea asociaților.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura din plin de tranzitul planetei Mercur prin semnul Scorpion întocmai pe casa banilor. Acest aspect le va aduce nativilor oportunități importante de a-și îmbunătăți situația financiară, vor avea ocazia să-și suplimenteze considerabil veniturile și nu este exclus să primească sume de bani restante, indiferent că este vorba de bonusuri mai vechi de la locul de muncă sau de împrumuturi.

Citește și – Cum iți influențează zodia Luna Nouă formată în semnul Balanță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter