Horoscop noroc: Numerele câştigătoare la loto, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Fiecare zodie are un număr norocos, cu care are şanse mari să câştige la loto. Ce spuneţi de toate numerele câştigătoare la loto, în funcţie de zodie?

Berbec

Berbecii sunt o zodie norocoasă şi marele pot de la loto e doar la şase numere distanţă de tine. Eşti o fire încrezătoare şi joci destul de des, dar anul acesta chiar ai sorţi de izbândă. Numerele norocoase pentru berbecii care joacă la loterie sunt: 1, 3, 22, 34, 43, 45.

Taur

Taurii au parte de noroc schimbător în 2013, aşa că marele premiu de la loto depinde mult de ziua în care alegi să joci pentru potul cel mare. Numerele norocoase pentru taurii care joacă la loterie sunt: 7, 8, 9, 25, 32, 46.

Gemeni

Zodia gemeni este o zodie foarte norocoasă, dar în 2013 nu simţi acest noroc în mod deosebit, mai ales pe plan financiar. Numerele norocoase pentru gemenii care joacă la loterie sunt: 5, 6, 8, 13, 27, 42.

Rac

Racii sunt destul de norocoşi din fire, dar au nevoie mereu de senzaţia potrivită pentru a prinde curaj şi a juca la loto. Numerele norocoase pentru racii care joacă la loterie sunt: 2, 11, 19, 21, 34, 46.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter