Horoscopul extraterestru: Află-ţi numele secret, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 14:54

Planetele îţi decid soarta şi îţi ocrotesc norocul în 2013. Vezi ce planetă se potriveşte zodiei tale şi află care este numele tău secret de extraterestru, în funcţie de zodia ta.
Berbec – Marte – Ho’jnu
Planeta ta, Marte, îţi dă putere, energie şi te ţine în mişcare. Este o planetăfirbinte, uscată şi masculină (activă).
Numită după zeul războilui, Marte îţi aduce ambiţie, dorinţe animalice, instincte puternice. Energia ei poate fi atât constructivă, cât şi distructivă. Din punct de vedere anatomic, planeta este asociată cu capul şi trăsăturile pe care ţi le oferă pot duce la accidente care se lasă cu tăieturi, arsuri, vânătăi, fracturi.
Ziua ta norocoasă este marţea. Numele tău extraterestru înseamnă „cel puternic”.
Taur şi Balanţă – Venus – Gnar’tee
Cea mai luminoasă planetă din sistemul solar, Venus este feminină (pasivă) şi productivă. Numită după zeiţa iubirii şi a frumuseţii, Venus este asociată cu simţul gustului şi al mirosului, dar şi cu starea de spirit, şi cu relaţiile de suflet, care sunt foarte importante pentru Taur şi Balanţă.
Din punct de vedere anatomic, Venus este legată de gât şi aici pot apărea problemele tale de sănătate. Ziua ta norocoasă este Vineri, iar numele tău extraterestru înseamnă „cea mai frumoasă”.
Citeste si Horoscop: Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie
Gemeni şi Fecioară – Mercur – Vyinu’chtar
Mercur este o planetă versatilă, neutră, duală. Din puncte de vedere anatomic, Mercur este asociat cu sistemul digestiv, în special colonul şi intestinul subţire, care îţi pot face probleme.
Planeta îţi dă energie, putere de muncă, dorinţa de a învăţa, de a comunica. Din păcate, energia este de obicei irosită de nativii din Gemeni şi Fecioară, care încearcă să facă prea multe deodată. Ziua ta norocoasă este Miercuri şi numele tău extraterestru înseamnă „cel isteţ şi prefăcut”.
Citeşte mai multe despre numele extraterestru şi despre celelalte zodii pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter