Facebook are mari probleme. De ce nu se mai pot face postări pe paginile oficiale

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 11:37
Facebook are mari probleme ce împiedică utilizatori să facă postări pe paginile lor oficiale. Internauții se confruntă cu această situație de două zile.

Facebook are mari probleme în ceea ce privește posibilitatea de a posta pe paginile oficiale. Utilizatorii au făcut reclamații la nivel mondial în ceea ce privește această situație încă de ieri, dar nimeni nu a remediat problema.

În momentul în care un utilizator vrea să distribuie un link pe pagina oficială, pagina se blochează și apare o fereastră albă. Singurul mod în care se pot face postări pe paginile oficiale este de pe telefonul mobil. Acest lucru nu se întâmplă și pe paginile personale, unde internauții pot folosi platforma în mod normal.

facebook are mari probleme. paginile oficiale se blocheaza

Facebook are mari probleme cu paginile oficiale de mai mult timp

Reprezentanții  Facebook nu au transmis niciun comunicat oficial cu privire la acestă problemă. Rețeaua de socializare s-a mai confruntat cu astfel de situații în trecut, în momentul în care făcea update-uri, conform Mediafax. Paginile au fost atunci blocate pentru mai multe zile în secțiunea postări publicate. Au existat și blocaje ce s-au putut remedia în câteva ore.

Citește și: 

Cum arăta garajul în care a apărut Google

Facebook, dat în judecată de proprii angajați

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter