Unde te distrezi în acest weekend

De Unica.ro, pe

Chiar dacă o parte din distracţie începe să ia drumul spre litoral, în oraş, terassele, parcurile, cluburile te invită la cele mai fierbinţi evenimente la final de săptămână.

Ciclofest

Şi în acest weekend te trimitem la plimbare, asta dacă nu ai nimic împotrivă să te mai dezmorţeşti după cinci zile de atrofiere în birou.

Ciclofest este primul festival dedicat bicicletei, din „circuitul” căruia organizatorii nu i-au neglijat nici pe cinefili, melomani sau petrecăreţi. Aşadar, după o tură de pedalat, te aşteaptă relaxare culturală, cu proiecţii, expoziţii, concerte, şi distracţie maximă.

Unde: Atelierul de Producţie Param/ Pam Pam
Când: 03 – 05 iunie, 11:00 – 19:00

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011

Sâmbăta aceasta este probabil singura zi din an când publicitatea nu va mai fi blamată. De fapt, la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, spotul publicitar va fi rege pe ecrane, care va rula la foc continuu până la 3 dimineaţa.

Cel mai amplu festival de publicitate, care proiectează anual peste 300 de reclame culese din toată lumea, va imobiliza pasionaţii la cea mai lungă pauză publicitară de peste an, savurată până la ultima secundă.

Îţi recomandăm, în mod deosebit, cele mai emoţionante campanii umanitare, cele mai memorabile reclame din istorie, precum şi ultimele creaţii inovatoare ale advertiserilor cu idei.

Unde: Sala Palatului
Când: 04 iunie, ora 22:00
Bilet: 39 lei

Concert Magnolia

Sâmbătă, Hard Rock Cafe inaugurezi concertele în aer liber din această vară, iar cu acest prilej te invită la o seară încântătoare în compania trupei ce va asigura debutul concertelor.

Trupa Magnolia şi vocea senzuală a Ralucăi Leahu va deschide seria concertelor live, în aer liber, din fiecare sâmbătă de pe terasa cafenelei din şoseaua Kiseleff, adresa la care vei putea asculta în fiecare sâmbătăt seară câte un concert de calitate.

Intrarea este liberă.

Ascultă aici melodia „Don’t you forget about me”, intrepretată de trupa Magnolia. 

Concert Goran Bregovic

Cel mai cunoscut muzician din Balcani, familiar deja nouă, se află (pentru a câta oară) la Bucureşti, pentru a încânta din nou publicul cu muzica sa spectaculoasă.

Spectacolul face parte din campania „Artă contra drog” şi este organizat de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care va servi publiucul cu tradiţionalul meniu electoral, mici şi bere. Intrarea este de asemenea liberă.

Unde: Parcul Plumbuita
Cand: 05 iunie, ora 19:00

Foto:NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter