(P) EUROPA TRAVEL te răsfaţă cu vacanţe fierbinţi la preţuri răcoroase!

Ți-ai pregătit bagajele pentru vacanță? Ai pus în geanta cea nouă crema de protecție solară, prosopul de plajă, costumul acela de baie superb la care ai visat toată iarna şi ochelarii de soare cei chic?
Minunat, înseamnă că eşti pregătită! Acum trebuie doar să-ți pui pălăria elegantă, să-ți iei șlapii asortaţi, să afli cum va fi vremea în perioada următoare și să alegi unde vei merge la plajă în această vară.
Şi pentru că noi, cei de la EUROPA TRAVEL, suntem experţi în vacanţe şi vrem să ai parte de concediul pe care îl meriţi, am făcut câteva aranjamente pentru ca tu să te poţi bucura din plin de timpul tău liber!
În primul rând,  am vorbit cu vremea și ne-a promis că anul ăsta vor fi peste 300 de zile cu soare, perfecte pentru plajă, mare și bronz. În al doilea rând, ţi-am pregătit o mulţime de oferte, care mai de care mai tentantă, în cele mai moderne şi căutate locaţii. În al treilea rând, am redus toate preţurile, pentru ca să te scăpăm de orice grijă. Acum nu mai rămâne decât să hotărăşti destinaţia – ai de unde alege!

În umbra muntelui Athos

Aşa se traduce numele minunatei insule Skiathos, aflată în mijlocul Mării Egee. Aici marea se întâlneşte cu munţii, creând peisaje deosebite. Pe ţărmurile sale scăldate de cele mai limpezi ape se întind peste 60 de plaje cu nisip alb şi fin. Peisaje idilice, ruine misterioase, nopţi de distracţii nebune, Skyathos are de toate pentru toţi!
Preţurile pornesc de la 399  RON/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: transport autocar licențiat, 6 nopţi cazare vilă/hotel 3*, însoţitor de grup şi asistenţă turistică locală.
Află mai multe despre această ofertă!

Halkidiki – Paradisul secret al Greciei

Plaje însorite cu nisip galben, golfuri adânci, sătucuri tradiționale și stațiuni moderne, insulițe, dealuri acoperite de pini, climă blândă, mediteraneană – asta te aşteaptă dacă alegi Halkidiki!
Kassandra, Sithonia şi Athos sunt cele trei brațe ale peninsulei Halkidiki, aruncate în Marea Egee asemeni tridentului lui Poseidon. Acestea ne dezvăluie rând pe rând frumusețea lor neasemuită, însă cel mai cunoscut şi populat este cel vestic, Kassandra.
Opțiunile de petrecere a timpului sunt variate: echitație, scufundări, drumeții, ciclism, excursii, turism cu caracter religios, festivaluri. Nici dacă iubeşti istoria şi cultura nu vei fi dezamăgită, deoarece ai de ales dintre numeroase muzee, castele şi aşezăminte antice. Nu rata vizita la Meteora şi la Muntele Athos!
Preţurile pornesc de la 299 lei/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de faciliăţile oferite. În tarif sunt incluse: transport autocar licenţiat, 6 nopţi cazare hotel 2*, masa conform programului în restaurantul hotelului, însoţitor de grup, asistenţă turistică locală şi vizită la Salonic.
Află mai multe despre această ofertă!

Rhodos – insula soarelui şi legendelor

Vechii greci povesteau că Rhodos a fost cândva o fâşie de pământ aruncată pe mare şi oferită zeului Apollo, zeul Soare, aceste denumind-o după fiica sa Rhodos.
Rhodos este oficial locul cel mai insorit din Europa, cu 300 de zile cu soare pe an, fiind astfel o prefectă destinaţie de vacanţă. Pe lângă plajele celebre (Eli Beach, Kalitea, Faliraki, Ladiko, Ixia), turiştii pot vizita oraşul medieval, Mandraki – portul oraşului vechi, Acropola, peştera nimfelor, vechiul stadion, teatrul sau se pot delecta cu natura în Valea Fluturilor, parcul Şapte Izvoare, Parcul acvatic Faliraki.
Mâncărurile tradiţionale pot fi servite în restaurante cu o atmosferă specială în clădiri medievale renovate, taverne pe malul mării şi în satele mici, pline de istorie.
Preţurile pornesc de la 299 Euro/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de facilităţile oferite. În tarif sunt incluse: bilet de avion cursă charter, transferuri, 7 nopţi cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică locală.
Află mai multe despre această ofertă!

Pe ţărmul Mării Egee

Kuşadasi este o staţiune completă. Puteţi alege cum să vă petreceţi timpul dintr-o ofertă bogată: plimbări cu iahtul, safari, scuba, situri arheologice, cetăţi antice, shopping, discoteci, cluburi, restaurante, terase, parcuri de distracţie, plaje, băi turceşti şi plimbări interminabile.
Preţurile pornesc de la 129 euro/persoană/sejur, în funcţie de categoria hotelului ales şi de faciliăţile oferite. În tarif sunt incluse: transport autocar licențiat, 6 nopti cazare hotel 3*/4*, masa conform programului în restaurantul hotelului (All inclusive sau demipensiune), însoţitor de grup şi asistenţă turistică locală.
Află mai multe despre această ofertă!
După cum vezi, ne-am ocupat de fiecare detaliu! E timpul să te răsfeţi şi să oferi cel mai frumos cadou din aceasta vară, pentru tine şi cei dragi: o vacanţă plină de soare şi distracţie, marca EUROPA TRAVEL! Rezervă acum şi vei avea parte de cele mai tari oferte!

EUROPA TRAVEL – vacanţa ta la preţuri mici!
EUROPA TRAVEL
Adresa: Şos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, clădirea Spectrum
Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
Mobil: 0723-153.702
E-mail: office@europatravel.ro
URL: www.europatravel.ro
(P) EUROPA TRAVEL te răsfaţă cu vacanţe fierbinţi la preţuri răcoroase!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter