Eroul zilei! Cum s-a întors acasă un câine dat dispărut de stăpâni

De Adina Radu, pe
Louie este un câine în vârstă de 12 ani care își îngrijorase stăpânii atunci când dispăruse de acasă de dimineață și nu se mai întorsese până seara. Când a apărut într-un final...

Citește și: Ultimul cadou primit de o bătrână de la soțul ei răpus de cancer.

Louie a fost declarat eroul zilei de către o comunitate dintr-un oraș din Noua Zeelandă, după ce a salvat de la moarte cățelușa unei familii din zonă. Marolyn Diver-Dudfield era în drum spre a-și vizita părinții, la ferma lor, când l-a sesizat pe aleea care ducea spre casa lor pe Louie, cățelul de 12 ani ai familiei ei, povestește femeia pe pagina ei de Facebook. Louie este în vârstă, suferă de artrită și când Marolyn l-a observat, acesta respira greu și chiar s-a prăbușit lângă ușa casei familiei, din cauza extenuării. Stăpânii lui Louie s-au grăbit să vadă ce e cu el, iar atunci când s-au apropiat au văzut că Louie purta la gât un carton pe care era scris un mesaj surprinzător.

Mesajul de pe carton

„Louie este eroul zilei. Azi m-a condus către Maddy, cățelușa mea, care suferea aflându-se blocată sub un vraf de crengi. Salutări, Rob.“ Acesta este mesajul de pe carton scris de un vecin al stăpânilor lui Louie, fericit că bătrânul cățel l-a condus către locul în care Maddy, cățelușa lui era prinsă între niște crengi de copac. Louie călătorise kilometri întregi pentru a-l alerta pe Rob despre Maddy și a se întoarce la ferma stăpânilor lui. Louie a impresionat cu tenacitatea sa o comunitate întreagă, dar și sute de oameni care au văzut mesajul postat pe Facebook.

Foto: Facebook/Marolyn Diver-Dudfield

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter