Meghan Markle vrea să adopte un câine pentru Archie

De Oana Savin, pe
Meghan Markle intenționează să adopte un câine alături de care să crească fiul ei, Archie.

Se pare că ducesa de Sussex vrea ca băiețelul ei să aibă un animal de companie cu care să se joace în casa lor de pe domeniul Windsor.

Meghan iubește animalele părăsite și abia așteaptă să viziteze centrele locale pentur a găsi cățelul perfect pentru Archie.

Fosta actriță și Prințul Harry au în prezent doi căini, dintre care unul este un beagle pe care Meghan l-a adoptat, numit Guy.

Câinii abandonați reprezintă o mare pasiune pentru ea astfel că este mai tentată să adopte decât să cumpere unul. Meghan chiar își dorește un cățel cu care Archie să își asocieze copilăria. Ea speră să se formeze o legătură puternică între ei și Archie să aibă o mulțime de amintiri”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit aceleiași surse, în spatele ideii celui de al treilea cățel se află Doria Ragland, mama ducesei.

Soția prințului Harry a mai avut un câine adoptat numit Bogart pe care a trebuit să îl lasă în Toronto atunci când s-a mutat în Marea Britanie, din cauza vârstei lui înaintate.

Meghan este patroana adăpostului de animale Mayhew, care salvează câini și pisici din întreaga lume.

Ducesa de Sussex împărtășește pasiunea pentru câini cu Regina Elisabeta, care a avut 30 de câini corgis de când a urcat pe tronul Marii Britanii.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter