Do It Yourself – cosmetice, accesorii, haine

Fie că vrei să-ţi personalizezi un tricou, să înveţi cum se realizează o coafură cool, fie să descoperi cum să-ţi prepari tarta preferată, blogurile “do it yourself” sunt soluţia, iar revista JOY prezintă 24 astfel de site-uri în ediţia de septembrie.

Cosmetice naturale

www.handmadesisterbeauty.blogspot.com
Dacă eşti în căutarea unor reţete de cosmetice naturale, atunci acest blog s-ar putea să-ţi fie de mare ajutor. Printre reţetele pe care le vei găsi aici se numără şi o loţiune tonică cu extract de castravete, care purifică şi revigorează tenul în câteva minute. Cu doar patru ingrediente, poţi obţine un produs cosmetic sută la sută natural, făcut chiar la tine acasă. Găseşti instrucţiunile pe blog.

Accesorii

www.flashsolver.com
Sigur ai şi tu o pereche de pantofi mai vechi, pe care nu i-ai mai purtat de mult. Cu nişte lipici şi câteva bucăţele dintr-o revistă cu benzi desenate, vei avea cele mai cool încălţări, fără nici un efort. Plus că nu te costă aproape nimic.

Fashion

www.psimadethis.com
Este blogul de modă cu cele mai multe idei. Dacă vrei să-ţi reinventezi fusta preferată, o poţi face foarte uşor cu ajutorul unor paiete multicolore, un capsator şi nişte lipici. Mai simplu de-atât nu se poate, iar rezultatul e super-trendy. Vezi toţi paşii pe blog, plus alte idei cool.

Nails

www.lovemaegan.com
Vrei inimioare pe unghii? Maegan are tutorialul perfect! Ea îţi spune secretele unei astfel
de manichiuri şi cei trei paşI pe care trebuie să-i faci pentru a avea un astfel de model pe unghiile tale. E simplu, iar rezultatul e cât se poate de romantic. |n plus, pe blogul ei găseşti foarte multe modele chic de manichiură, care să te inspire pentru mult timp!

Coafuri

www.keikolynn.com
Dacă vrei să adaugi un pic de culoare şi farmec unui outfit de zi, poţi opta pentru o coafură simplă, accesorizată cu o eşarfă. Un coc banal poate fi transformat total, în patru mişcari simple. Keiko îţi explică procedeul pas cu pas pe blogul ei, acolo unde găseşti şi alte idei de fashion&style.

Decoraţiuni

www.addicted2decorating.com
Te-ai gândit vreodată că ai putea face o ramă de oglindă din ligurinţe de plastic de unică folosinţă? Dacă răspunsul este nu, atunci intră pe blogul lui Kristi şi vezi cum e posibil. E uşor!

Reţete

www.mayas-esprit.blogspot.ro
Maya preferă preferatele cu specific italienesc şi franţuzesc; pe blogul ei vei găsi însă şi reţete tradiţionale româneşti, cum ar fi puiul cu legume la cuptor.

Nuntă

www.labellebride.com
Cu nişte hârtie colorată şi puţină aţă sau sârmă poţi realiza singură decoraţiuni frumoase pentru nuntă. Ele pot fi agăţate, aşezate în formă de arcadă sau pot decora mesele. pe blog găseşti toate instructţiunile.
Mai multe site-uri do it yourself vei descoperi în ediţia de septembrie a revistei JOY.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter