Diete extreme: Tu poţi trăi mâncând aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni înţeleg cu totul altceva când vine vorba despre diete. De la obiecte necomestibile, la bomboane sau fast food în exces, ei îşi riscă la propriu viaţa. Iată câteva diete de-a dreptul extreme. Tu ai putea trăi mâncând doar aşa ceva?
Mortăciuni de pe şosea
Jonathan McGowan, de 44 de ani este taxidermist (se ocupă cu împăiatul animalelor) şi nu a mai cumpărat carne sau mezeluri de peste 30 de ani. Dieta lui este constituită în mare parte din animale moarte, culese de pe şosele: şobolani, cârtiţe, arici, porumbei, ciori şi pescăruşi.
Mănâncă doar Tic Tac
Natalie Cooper are 17 ani şi suferă de o boală misterioasă care o împiedică să mănânce altceva decât bomboane mentolate Tic Tac. Pentru că bomboanele mentolate sunt destinate împrospătării respiraţiei şi nu conţin nutrienţii unei diete echilibrate, tânăra trebuie să fie hrănită zilnic printr-un tub inserat în stomac.
Diete extreme: Tu poţi trăi mâncând aşa ceva?
Bea 42 de litri de cola fără zahăr pe săptămână
Darren Jones are o dependenţă ciudată faţă de cola dietetică. Având o greutate de 223 kilograme, tatăl a doi copii este dispus să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Britanicul are probleme în căsnicie din cauza imposibilităţii lui de a renunţa la băutura carbogazoasă. El mărturiseşte că de fiecare dată când se apropie de terminarea unei sticle de 2 litri, simte o panică puternică şi devine irascibil.
A mâncat doar piept de pui prăjit în ultimii 15 ani
Stacey Irvine, de 17 ani a ajuns la spital cu o formă gravă de anemie după ce a refuzat să mănânce orice altceva în afară de bucăţile de pui prăjit de la un fast food. Problema este că a refuzat orice alt tip de hrană timp de 15 ani din cei 17. Tânăra, a cărei casă este efectiv plină de jucării de la meniurile cu pui ale lanţului de fast food a declarat că este în sfârşit conştientă că dieta îi face rău.
Diete extreme: Tu poţi trăi mâncând aşa ceva?
Doar pizza, timp de 31 de ani
Claire Simmons este şi ea dependentă de un singur aliment şi refuză să consume altceva în ultimii 31 de ani. Mare pasionată a felului de mâncare italian, Claire se simte rău şi vomită dacă gustă altceva decât pizza cu brânză şi roşii. Doctorii avertizează că boala de care suferă femeia o va ucide dacă nu ia măsuri în curând. Pizza nu oferă destule vitamine şi minerale corpului, la fel ca şi bomboanele mentolate, sau carnea de cioară şi arici, asezonată cu asfalt.
Foto: Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter