Foto: 4 destinaţii neobişnuite pentru Paşte 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Îţi propunem ca în acest an să schimbi biletul de avion pentru vacanţa de Paşte şi să alegi o destinaţie mai puţin frecventată de pelerini şi credincioşi în căutare de lumină sfântă.
Astfel, în locul destinaţiilor clasice – Ierusalim, Grecia sau Vatican – iată cinci destinaţii mai puţin căutate în perioada sărbătorilor pascale, dar la fel de potrivite pentru un sejur sfânt şi o călătorie relaxantă.

Sankt Petersburg, Rusia

Rusia aprinde lumina sfântă odată cu Catedrala Sfântul Petru din Vatican, aşa că nu vei rata „iluminarea” din noaptea Învierii. Deşi nu se remarcă neapărat printre destinaţiile turistice de top, Rusia este un imperiu cultural şi spiritual atestat.

Mai presus de Mscova, îţi recomandăm Sankt Petersburg, adevărata capitală culturală a ţării, un oraş de-a dreptul fascinant. Bulevardele largi cu biserici cu cupole gotice, catedrale impetuoase şi clădiri arhitecturale impresionante fac din Sankt Petersburg un oraş-muzeu în aer liber.  Cele 300 de poduri ce traversează canalele de pe Neva îl consemnează ca „Veneţia Nordului”.

Dacă îţi doreşti să vizitezi Sankt Petersburg de Paşte, agenţia Paralela 45 îţi propune un sejur de 7 zile, cu plecare din 21 aprilie, la preţ de 715 euro, cu bilet, cazare şi vizite la catedralele din oraş şi din capitală.

Foto: 4 destinaţii neobişnuite pentru Paşte 2011

Letonia

Ce ai spune de un sejur în una dintre cele mai pitoreşti destinaţii dintre ţările baltice? Cu lacurile albastre, câmpiile verzi, plaje întinse, castele şi conace medievale, Letonia conferă tuturor celor care ajung aici un sejur istoric, tradiţional şi modern în acelaşi timp şi o destindere completă şi binemeritată.

La agenţiile de turism, o săptămână petrecută în capitala Letoniei în perioada sărbătorilor de Paşte, costă şi 450 de euro, preţ oferit de Easy Tour, şi până în 500 de euro, prin Premier Tour, Ambele oferte includ transportul cu avionul, cazarea pentru 5 nopţi cu mic dejun şi transferurile necesare hotel-aeroport.

Foto: 4 destinaţii neobişnuite pentru Paşte 2011

Descoperă pe pagina următoare şi alte destinaţii inedite de Paşte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter