Cuplu, furios că fotograful le-a modificat pozele de logodnă

De Oana Savin, pe
O fotografă a reușit să enerveze un cuplu de tineri după ce le-a modificat fotografiile pentru a-i face să pară mai slabi. Katie Liepold și Jon Kistler, din Ohio, au fost foarte încântați când au primit fotografiile realizate cu ocazia logodnei lor, însă s-au supărat când au observat că fotografa căreia i-au plătit 600 de dolari a modificat fotografiile pentru a-i face să pară mai slabi.

Multe fotografii erau încețoșate, cu lumină proastă sau făcute din unghiuri ciudate. Mai mult cei doi tineri par, în anumite poze, cu 15 kilograme mai slabi.

Nu aveam cu adevărat nevoie de poze de logodnă, dar erau în pachet, așa că le-am luat. Am râs, am vorbit, am glumit, am povestit. Nu credeam că se va ajunge la asta. A modificat o fotografie ca să ne facă să părem mai slabi”, a afirmat Katie, citată de MetDaan.

Nu am cerut asta, și m-am simțit rănită că pozele mele nu erau suficient de bune pentru a le lăsa așa cum erau”, a continuat ea.

Citește și: Două surori, gemene identice, s-au măritat în aceeași zi. Mirii, și ei gemeni identici

Tânăra a luat legătura cu fotografa și deși le-a spus că pot anula contractul, a precizat că va păstra cei 150 dolari pe care i-a primit în avans pentru timpul pierdut făcând acele fotografii.

Cuplul a fost de acord și voiau să renunțe la cei 150 de dolari, însă, au dat din întâmplare, peste o postare a fotografei pe Facebook, în care îi insulta.

Săptămâna trecută am avut o sesiune foto cu un cuplu obez morbid. De la început au fost mofturoși în legătură cu anumite lucruri și știam că vor fi o pacoste. Le-a plăcut ce le-am arătat că am făcut, dar când au primit fotografiile, le-au făcut praf”, a scris fotografa.

Mai mult, ea a spus că cei doi „nici nu puteau să își apropie capetele penru a se săruta” din cauza greutății lor și că au făcut mofturi pe tot parcursul ședinței foto.

Cuplu, furios că fotograful le-a modificat pozele de logodnă

Foto: Facebook

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie de 69 ani și-a împușcat soțul

La prima poză s-a supărat că i-am scos gușa.(…) Nu le-a convenit că nu am scos petele de iarbă și noroi de pe pantalonii lui”, a mai scris fotografa pe Facebook.

Katie a afirmat apoi că „nu a plătit 150 dolari ca cineva să râdă de ea pe un site”.

Până la urmă, fotografa a șters postarea de pe rețeaua de socializare și și-a cerut scuze celor doi pentru afirmațiile făcute.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter