Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 16 aprilie 2018, 15:55
Denver și Vanessa Miller, împreună cu cei 3 copii ai lor, din Albuquerque, New Mexico, călătoresc prin lume într-un autobuz școlar pe care l-au transformat în propria casă mobilă.

 

Denver, 28, and Vanessa Miller, 32 s-au hotărât să călătorească prin lume alături de cei 3 copii ai lor și pentru asta au transformat un autobuz școlar într-o casă mobilă, conform TheSun.

A durat 4 luni amenjarea noii lor locuințe și în jur de 31.000 lire. Au făcut deja 15000 mile, după ce au trecut prin partea de nord-vest și sud-vest a Pacificului și Texas. Acum se află în Corrales, New Mexico și speră să ajungă într-o zi pe Coasta de Est, Alaska și Canada.

Cum arată familia care trăiește într-un autobuz școlar - interiorul autobuzului amenajat modern, o canapea si mobilier alb

 

„Mi-a luat ceva timp să mă conving că vreau să fac asta tot timpul, dar odată ce am văzut potențialul am fost pregătită să încep călătoria” a mărturisit Vanessa, care era însărcinată în 8 luni atunci când au cumpărat autobuzul.

Deși perioada de iarnă este una mai dificilă pentru ei, consideră că viața în autobuz este o experiență extraordinară și nu se dau bătuți doar pentru atât. „Să călătorești este foarte distractiv. E mereu drăguț să le oferim copiilor experiențe nomade noi.”

Și copiii iubesc autobuzul și nu și-ar dori o altă casă. „Copiii noștri nu știu altă casă în afară de autobuz. Îi întrebăm mereu pe cei mai mari dacă ar vrea o casă, iar răspunsul este mereu nu. Iubesc autobuzul. Aș putea spune că experiența asta ne-a apropiat mai mult și ne-a învățat multe despre răbdare” a mai precizat Vanessa.

Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

London, Phoenix, și Everest

Atunci când s-au hotărât să înceapă această aventură, nu erau prea mulți care făcuseră asta, dar acum au adunat suficiente informații  și îi sfătuiesc pe cei care visează să-și schimbe stilul de viață în acest mod, dar nu fac pentru că le este teamă, să încerce pentru că este accesibil.

Cum arata familia care calatoreste prin lume intr-un autobuz scolar renovat - toata familia miller in fata autobuzului alb

„Există atât de multe resurse și suntem mereu dispuși să ajutăm, cu orice putem. În această comunitate vrem să-i ajutăm pe ceilalți să aibă propriul autobuz al viselor.”

Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

Familia Miller: Denver și Vanessa, împreună cu cei 3 copii, London, Phoenix, și Everest

Citește și:

6 filme pe care orice femeie singură trebuie să le vadă GALERIE FOTO

Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter