Spionare conversații WhatsApp – cum afli cu cine vorbește iubitul tău în aplicație

De Camelia Sinca, Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 21:54

Dacă ești curioasă și vrei să vezi cu cine vorbește iubitul tău pe WhatssApp, acum o funcție a aplicației îți permite să afli. Află care este aplicația care te ajută să citești mesajele altora de pe WhatssApp!

Aplicația WhatsApp deține o funcție ascunsă care dezvăluie cu cine și când a vorbit persoana în cauză, dar și ce imagini sau filmulețe video a distribuit cu contactele sale. Funcția nu este chiar nouă, fiind apărută în iunie 2015, însă foarte puține persoane îi cunosc caracteristicile. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să ai acces la mesajele de pe WhatssApp ale iubitului!

Cum poți să citești mesajele altora pe WhatsApp?

Tot ceea ce trebuie să faci este să ai acces la telefonul partenerului tău. Apoi, intri la „Setări”, la secțiunea „Date și stocare” și aici vei vedea toate contactele de WhatsApp și lista de interacțiuni efectuate cu fiecare în parte.

Singura problemă este că, pentru a descoperi cu cine vorbește iubitul tău, trebuie ca acesta să folosească un anume tip de telefon, deoarece funcția este aplicabilă, cel puțin deocamdată, doar pe versiunea iOS și nu și pe android.

Cum spionezi mesajele pe WhatssApp?

Aplicația Snoopza este extrem de utilă dacă vrei să spionezi mesajele iubitului sau dacă vrei să ai control asupra mesajelor pe care copiii tăi le trimit pe WhatssApp. Ce trebuie să faci pentru a putea să spionezi mesajele pe WhatssApp?

  • Descarcă aplicația Snoopza și creează-cont;
  • Instalează programuld e urmărire Snoopza pe Android;
  • Începe să spionezi mesajele pe WhatssApp.

Citește și – Cum poți să citești mesajele de pe WhatsApp fără să se vadă că le-ai citit

Citește și – Dacă te cerți cu iubitul la această oră, relația se va termina

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter