Confesiune: cum domesticeşti un fustangiu

De Stela Moisescu, pe

Ţi s-a pus pata pe un bărbat cu reputaţie de frângător de inimi? Atunci e cazul să apelezi la scut şi spadă… Este o luptă pe care o poţi câştiga! Trebuie să recunoaştem că…
… e mai tentant să fii cu un bărbat care reprezintă o provocare. Iar provocarea care ne ispiteşte cel mai tare este aceea de a cuminţi un bărbat care umblă din floare-n floare.

Care sunt cele mai bune strategii prin care poţi domestici un fustangiu? Roxana susţine că a găsit reţeta perfectă, iar dovada stă chiar pe degetul ei…

„Contează ce fel de femeie pari în ochii lui. Trebuie să emani bun simţ şi integritate, dacă vrei să obţii acea brumă de respect din partea lui, astfel încât să nu te trezeşti cu mâna lui pe piciorul tău la prima întâlnire!”, este de părere Roxana, care, acum un an şi jumătate a început să se vadă cu un fost coleg de facultate, renumit pentru firea lui aventurieră.

Când Răzvan a invitat-o în oraş, sub pretextul să nu piardă total legătura, acum că anii de studenţie au apus, Roxana a rămas surprinsă pentru că nu se considera genul lui. Aşa că, intrigată, a acceptat invitaţia la cafea.

„N-am jucat niciun rol, nu mi-am propus să-l cuceresc. De fapt, l-am luat uşor în derâdere…”, povesteşte Roaxana. Răzvan a continuat să o invite în oraş şi de fiecare dată ea îl ţinea la distanţă.

„Într-o seară am mers la cinema, iar acolo s-a petrecut primul noastru sărut.” Roxana îşi aminteşte că s-au ţinut de mână pe tot parcursul filmului, iar imediat ce au ieşit din sală, ea s-a retras.

„În relaţia cu el am ştiut mereu când să bat în retragere. Inima nu mă lăsa să sar direct în patul lui, pentru că ştiam că o să calc pe urmele celorlalte. Recunosc că mă îndrăgostisem de-a binelea şi voiam mai mult timp cu el.”

Iar Roxana a ştiut cum să obţină acest timp prin diferite tehnici, care, spune ea, s-au petrecut natural, dar au dat rezultate. Ce trebuie să faci mai întâi de toate? Să te înarmezi cu multă răbdare şi să renunţi la prejudecăţi!

„La un moment dat mi-a mărturisit că mă apreciază pentru că nu sunt ca celelalte femei şi atunci mi-am dat seama că între noi e ceva serios şi din punctul lui de vedere.”

Răzvan i-a dezvăluit că o adoră pentru că e mereu relaxată şi nu are „tendinţa tipic feminină de a-l sufoca”.

„Practic, mi-a enumerat lucrurile care îi plac la mine.” Iată punctele forte ale Roxanei în viziunea lui:

Roxana nu l-a sunat niciodată de două ori la rând în primele luni. „Dacă îl sunam eu, aşteptam mai apoi ca el să dea un semn. Cel mai mult, cred că am aşteptat două zile, iar atunci s-a scuzat că n-a dat niciun semn.”

Nu i-a reproşat niciodată că nu a sunat-o la ora x. „Preferam să-l întreb: ce faci, eşti bine? Am evitat să-l întreb unde e, cu cine, ce face.”

Nu înseamnă că Roxana stătea pe tuşă şi aştepta să intre pe teren la comanda lui!

„De multe ori am preferat să rămân singură şi independentă. Doar în anumite momente îi permiteam să se furişeze în viaţa mea.”

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter