Concursul Elle Decoration, pe ultima sută de metri de înscrieri

De Unica.ro, pe

A început numărătoarea inversă pentru înscrierea în competiția 3D – Dependent De Design, ediția a 4-a. Mai este o săptămână până la termenul limită de predare a proiectelor!

Concurs Elle Decoration

Concursul se adresează arhitecților, designerilor de interior, decoratorilor, scenografilor și persoanelor creative în general care știu și au inițiativa să facă diferența în acest domeniu.
Tema: un proiect de amenajare a uneia dintre cele două receptii ale clădirilor de birouri Novo Park sau West Gate, iar câștigul se poate măsura nu doar în cei 1.500 euro destinați marelui premiat sau în premiile II sau III (gadgeturi), dar si în mediatizarea participantului cu proiectul câștigător și implicit confirmarea ELLE Decoration, al cărei brand internațional are o valoare nemăsurabilă în palmaresul oricărui arhitect sau designer de interior.
Pașii pentru înscriere sunt simpli: trebuie trimis un e-mail la elledecoration@ringier.ro in care să se solicite RLV-urile si imaginile care ajută la conceperea planului de amenajare. Apoi, e important de știut regulamentul concursului, care poate fi gasit pe www.dependentdedesign.ro. Iar pe 6 noiembrie ne vedem la decernarea premiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter