Ce concerte şi petreceri nu trebuie să ratezi în acest weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Concerte de excepţie, petreceri organizate speciale pentru tine, dar şi spectacole extraordinare la teatru se anunţă în acest weekend cultural.

Cum 15 ianuarie, ziua de naştere a lui Mihai Eminescu, a devenit ziua Culturii Naţionale, iată un prilej ca în aceste zile să faci o plimbare la Muzeul Literaturii Române.

Cu această ocazie, în Rotonda Muzeul, astăzi va fi organizată o expoziţie extraordinară, susţinută de 16 sculptori şi pictori marcanţi români, care îşi vor prezenta lucrările plastice, cât şi literare, ce transced toate mijloacele de exprimare, dar şi timpul şi spaţiul.

Evenimentul, deschis cu 18:00, a fost intitulat “Poezia lui Mihai Eminescu, sursă de inspiraţie în artele plastice vizuale”

Concerte

Cei care vor să asculte muzică live nu trebuie să rateze cele trei concerte extraodinare din aceste zile:
Terry Lee Burns, celebrul „magician al chitării şi muzicuţei”, cântă astăzi la Bucureşti, în clubul Ageless, începând cu ora 22:00, Ioan Gyuri Pascu te aşteaptă „La răscruce de muzici” în cafeneaua Mystic tree, de la 20:30, cu un repertoriu de balade, iar mâine cei de la Proconsul anunţă un concert de zile mari în Hard Rock Cafe, de 22:30.

Spectacole

Teatrele îşi deschid din nou cortina după vacanţa de Crăciun, aşa că dacă te numeri printre iubitorii de teatru iată la ce piese poţi să mergi: astăzi, de la 20:00, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” pune în scenă piesa „Paris, mon amour”, iar mâine de la 19:00, spectacolul clasic „Liliacul”, operetă în trei acte de fiul compozitorului Johann Strauss.

Sâmbătă, de la ora 19:00, Teatrul Metropolis te aşteaptă la celebrul spectacol, „Îngeri în America”., ecranizat într-o porducţie HBO de mare succes, iar teatrul Constantin Tanase te aşteaptă de la aceeaşi oră la „Toţi cinci”, o tragi-comedie fără cuvinte despre omul contemporan.

Petreceri

Cine nu a obosit destul la petrecerile de Sfântul Ion poate sta fără grijă, căci rost de petreceri este şi în acest weekend.
Astăzi, în Hard Rock Cafe mergi să te distrezi la o sesiune distractivă de Karaoke Star, fredonând versurile celebre ale The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson şi multi alţii.

Tot astăzi, Wings Club face îţi face o invitaţie la petrecerea lor deja consacrată, dedicată fetelor, „Girls just wanna have fun”. DJ Filip asigură muzica, tu ia-ţi pantofii de dans. Intrarea e liberă.

Old City – Lipscani Beer Garden, te aşteaptă mâine la „New Generation Winter Saturdays”, începând cu ora 23 fix, când toţi oamenii puşi pe distracţie vor sărbători cel de-al treilea sezon al evenimentului.

Sâmbătă noapte ai parte de o invitaţie şi din partea Barocco Club, care s-a adaptat la sezonul reducerilor de iarnă. Aşadar, cine aderă la petrecerea Girls Night Out are parte de preţuri promoţionale.

Expoziţie pentru mirese

În caz că te numeri printre domnişoarele cu gânduri serioase de nuntă, poţi face o vizită la binecunoscutul târg pentru mirese, Expomariage.
Fie la Hotelul JW Marriott, fie la Palatul Parlamentului, de astăzi şi până duminică, expoziţia te pune la curent cu absolut toate noile tendinţe în materie de nunţi.
Biletul de intrare te costă 13 lei.

Vezi aici ce premiere rulează în sălile de cinema în acest weekend.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter