Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adevărată domnişoară

De Libertatea.ro, pe

La şapte ani de când a uimit milioane de oameni din întreaga lume prin succesul „Ghiţă”, Cleopatra a primit permisiunea tatălui pentru a-şi îndeplini o dorinţă arzătoare!
Pe 5 ianuarie, cea asemuită cu copilul minune al Hollywood-ului- Shirley Temple, va deschide seria concertelor în în Statele Unite, la Chicago, la „Little Bucharest”.
Deplasarea sa este o premieră căci părinţii micuţei de 11 ani au protejat-o ani la rând de astfel de evenimente. Ba chiar au refuzat o căruţă de bani de la o importantă casă de discuri din Japonia, loc unde, la vremea respectivă, „Ghiţă” a creeat o isterie.
În culmea celebrităţii ficei sale, Pavel Stratan a preferat să nu forţeze maturizarea micuţei şi, mai presus de bani şi faimă a ales să se întoarcă, alături de întreaga familie, la Chişinău, loc unde Cleopatra să ducă o viaţă normală pentru un copil de vârsta sa, departe de celebritate.
Între timp, Cleopatra a crescut şi familia Stratan a decis să se mute din nou la Bucureşti şi să o lase să concerteze în afara ţării, mai ales că aceasta era o dorinţă mai veche a micuţei artiste.
Citeşte mai departe despre Cleopatra Stratan pe Libertatea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter