Cele mai ciudate 6 arome pentru pasta de dinţi

De Sandra S., pe

O companie americană a lansat de curând o pastă de dinţi cu aromă de… ciocolată. Numai a dantură curată şi respiraţie proaspătă nu sună asta! Vezi şi alte arome ciudate cu care te poţi spăla pe dinţi!

Scotch-whiskey

O pastă de dinţi pentru bărbaţii adevăraţi, care beau scotch-whiskey. Sau cărora le place atât de mult gustul încât vor să-l simtă tot timpul.

Bacon

Americanii sunt cei înnebuniţi după bacon (carne asemănătoare cu kaizerul) şi l-ar mânca pe orice. Sau s-ar spăla cu el pe dinţi, că de aceea au şi scos pe piaţă pasta de dinţi cu aromă de bacon.

Castraveciori muraţi

Ai băut prea mult alcool şi ţi se face rău? E nevoie doar să te speli pe dinţi cu… pasta de dinţi cu aromă de castraveciori muraţi. Sau nu.

Cafea

Aşa cum sunt oameni înnebuniţi după ciocolată, aşa sunt şi cei înnebuniţi după cafea. Şi ce te trezeşte mai bine dimineaţa dacă nu o gură de cafea?

Şampanie

Pentru momentele speciale pe care vrei să le sărbătoreşti, deschide un tub de pastă de dinţi cu aromă de şampanie. Nici nu mai ai nevoie de pahar, ci de periuţa de dinţi.

Biscuiţi Oreo

Un alt produs care a strâns fani mulţi din toată lumea – biscuiţii Oreo. Sunt atât de gustoşi încât unii oameni vor să se şi spele cu ei pe dinţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter