Cine este soția lui Kim Jong-un și cum l-a cunoscut pe liderul nord-coreean

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 30 aprilie 2020, 12:31
Kim Jong-un este cunoscut întregii lumi pentru acțiunile sale controversate, dar puțini sunt cei care știu că liderul nord-coreean este căsătorit de ani buni.

Prima Doamnă a Coreei de Nord este o fostă cântăreață pe nume Ri Sol-ju, iar aparițiile sale publice sunt extrem de rare.

Potrivit The Telegraph, cei doi s-au cunoscut la un concert susținut de Ri Sol-ju. Femeia a cântat pentru Kim Jong-un şi Kim Jong-il în noaptea de Revelion, în 2010, moment în care a fost remarcată de fostul lider nord-coreean. Kim Jong-il, care lucra la planul lui de succesiune, a decis atunci că Ri Sol-ju este o soție potrivită pentru fiul său.

Nu se ştie când anume a început relaţia lor sau când s-au căsătorit, însă femeia ar fi fost instruită timp de şase luni pentru a fi o bună Primă Doamnă şi o soție la fel de bună. Potrvit zvonurilor, aceștia ar avea și un copil.

Kim Jong-un este primul din familia lui care s-a fotografiat şi şi-a prezentat soţia poporului, dat fiind că nici tatăl, nici bunicul acestuia, Kim Jong-il, respectiv Kim Il-sung, nu au fost filmaţi sau fotografiaţi în public alături de soţiile lor.

Accesează galeria foto de mai sus și vezi cum arată soția liderului de la Phenian!

Citește și – Lucruri pe care nu le știai despre Coreea de Nord

Citește și – De ce au coreenii două vârste

Foto – Northfoto/ Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter